Recovery

Sereno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi Forumlar Arkadaşlar. PC'ye recovery atıcağım. PC markası Samsung. Samsung'un recovery'sini atıp fabrika ayarlarına döndüreceğim.
Sorularım;
1-Belli başlı bir kaç önemli dosyam var onları USB ye alıp recov atsam daha iyi olur diye düşünüyorum düşünceniz nedir? (iyimi kötü mü?)
2- Herkes biliyorki Win10 gelince çok güzel gözüktü. Ve bu bir tuzaktı... Bende win10 yaptım pc yi. PC yi alırken Win8.1'di. Recov atınca (fabrika ayarlarına dönücek ya) Win8'e dönermi yoksa Win10 kalırmı?

Şimdiden Cevaplarınız için Teşşekürler.
İyi Forumlar...

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
İyi Forumlar Arkadaşlar. PC'ye recovery atıcağım. PC markası Samsung. Samsung'un recovery'sini atıp fabrika ayarlarına döndüreceğim.
Sorularım;
1-Belli başlı bir kaç önemli dosyam var onları USB ye alıp recov atsam daha iyi olur diye düşünüyorum düşünceniz nedir? (iyimi kötü mü?)
2- Herkes biliyorki Win10 gelince çok güzel gözüktü. Ve bu bir tuzaktı... Bende win10 yaptım pc yi. PC yi alırken Win8.1'di. Recov atınca (fabrika ayarlarına dönücek ya) Win8'e dönermi yoksa Win10 kalırmı?

Şimdiden Cevaplarınız için Teşşekürler.
İyi Forumlar...
Samsung'un uygulamasından mı recovery yapacaksın yoksa windows 10 un kendi özelliğini mi kullanıp sıfırlayacaksın.

Sereno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
denicem de işte velev ki oldu diyelim fabrika ayarlarına döndürecek ya Win10 u silip win8 i yüklermi diye merak ettim. Formatta atabilirimde recov daha bi cazip geldi bana

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Recovery'e dokunmadığın sürece geri yükleyebilirsin. Yalnız, Windows 10 ile etkinleşen lisansın Windows 8'e geri döndüğünde ne olur bilemem. Ayrıca Windows 10 için tuzak demen komik olmuş. Yeni bir işletim sistemi ve aldığı güncellemeler ile sürekli daha kararlı hala geliyor.

Sereno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Recovery'e dokunmadığın sürece geri yükleyebilirsin. Yalnız, Windows 10 ile etkinleşen lisansın Windows 8'e geri döndüğünde ne olur bilemem. Ayrıca Windows 10 için tuzak demen komik olmuş. Yeni bir işletim sistemi ve aldığı güncellemeler ile sürekli daha kararlı hala geliyor.
Win10 lisans giderse sorun olmaz zaten w10 a uzun bir süre geçmicem. Win8 e döndürürse iyi olur benim için

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Win10 lisans giderse sorun olmaz zaten w10 a uzun bir süre geçmicem. Win8 e döndürürse iyi olur benim için

Anlatamadım pardon. Yükseltme ile win8 lisansın win10 olacak. Recovery yaptığın zaman win8 sistemi etkinleştirmeyebilir.

Sereno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Recovery attım Win8'e döndü. Lisans'da Win8 oldu hatta şu anda Win10 yükseltmenizi alın diyor. Yani sorun yok. İyi Forumlar. Konu Amacına Ulaşmıştır.