Recovery mod sorunlu yardim

mustihk44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Telefonum rootlu ilk root attigimda kurtarma modu calisiyordu .kurtarmaya isim dustu.girmeye calistim.mavi yesil kirmizi ekran cikiyor ne yapmaliyim(telefon logoda kaliyor)
<Telefon lenovo a1000>

mizole

Öğrenci
Reaksiyon puanı
37
Telefon açılışta logoda kalıyorsa uzunca bir süre bekleyin açılması için. açılmaz ise tek çareniz yazılımı komple temizleyip baştan android versiyonunu kurmak. Telefonunuz soft brick olmuş olabilir.

mustihk44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Telefon açılışta logoda kalıyorsa uzunca bir süre bekleyin açılması için. açılmaz ise tek çareniz yazılımı komple temizleyip baştan android versiyonunu kurmak. Telefonunuz soft brick olmuş olabilir.
Peki kurtarma moduna ne oldu?
Neden soft brick olmuş?
Soft brick ne?
Yazılımı nasıl temizleyeceğim?
Nasıl android versiyonunu kuracağım?
(/Kurtarma moduna da giremiyorum)\
Lütfen yardım edin...

Son düzenleme:

mizole

Öğrenci
Reaksiyon puanı
37
Cihaza root attığınızda stock yazılımın bir kısmı değişir bir kısmı kaybolur. Kurtarma modu kaybolmuş olabilir.
Soft brick cihaza uygun olmayan yazılımların yüklenmesi yada hatalı yazılımın yüklenmesi ile olur. Bunları yaptıysanız soft brick hale getirmiş olabilirsiniz.
TWRP recovery kurucaksınız. Mounta basıp orda çıkan system vb seçip onaylayacaksınız.
Cihazın marka ve modeli + Stock rom yazarak arama motoruna, aratın. Uygun olanı bulup indirin. Odin programı ile telefona flaşlayın. Daha ayrıntılısını internetten bulursunuz.

mustihk44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Cihaza root attığınızda stock yazılımın bir kısmı değişir bir kısmı kaybolur. Kurtarma modu kaybolmuş olabilir.
Soft brick cihaza uygun olmayan yazılımların yüklenmesi yada hatalı yazılımın yüklenmesi ile olur. Bunları yaptıysanız soft brick hale getirmiş olabilirsiniz.
TWRP recovery kurucaksınız. Mounta basıp orda çıkan system vb seçip onaylayacaksınız.
Cihazın marka ve modeli + Stock rom yazarak arama motoruna, aratın. Uygun olanı bulup indirin. Odin programı ile telefona flaşlayın. Daha ayrıntılısını internetten bulursunuz.
TWRP recovery nasil kuracagim telefon acilmiyor?
Odin galiba bilgisayara iniyor bilgisayar yok
Internette twrpden rom kuruldugunu gordum bilgisayara gerek kalmadan dogru mu
Illaki twrp mi gerek normal recovery olmazmi

mizole

Öğrenci
Reaksiyon puanı
37
TWRP recovery nasil kuracagim telefon acilmiyor?
Odin galiba bilgisayara iniyor bilgisayar yok
Internette twrpden rom kuruldugunu gordum bilgisayara gerek kalmadan dogru mu
Illaki twrp mi gerek normal recovery olmazmi
Normal recovery olsa bile bilgisayar olmadan sanmıyorum yeni sistem yüklenebileceğini.
Bilen birine yaptırmanız tavsiyemdir.