Recovery dvd yükleme sorunu

trueblue

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bende asus eeepc 1101 ha netbook var. yanlışlıkla recovery bölümü silindi. elimdeki kurtarma dvd sini nasıl kullanabilirim. kurtarma dvd sinden yükleme yaptığımda tekrar f9 a recovery kısayolu oluşturur mu?:confused1::confused1::confused1:

trueblue

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şuan windows xp yüklü pc de, dvd içeriğide xp

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
xp ve dvd hmmm

peki bilemiyorum ama formatlayıp tekrar kurarsan muhtemelen recovery geri yüklenecektir

trueblue

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
recovery dvd si elimdeki boyutu 4.52 gb. bu dvd yi yüklerken formattaki işlemleri mi uyguluyoruz? bide bunda dvdroom olmadığı için bunu yapmak için harici dvdroom kullanmam gerekiyor, bu işlemi dvd içeriğini flash diske atıp yapabilirmiyim?

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
arkadaşlar bende asus eeepc 1101 ha netbook var. yanlışlıkla recovery bölümü silindi. elimdeki kurtarma dvd sini nasıl kullanabilirim. kurtarma dvd sinden yükleme yaptığımda tekrar f9 a recovery kısayolu oluşturur mu?:confused1::confused1::confused1:

Geri getirebileceğini sanmıyorum. Servise götürmen gerekecektir. Onların image dosyaları mevcut. Gerçi Recovery DVD de aynı işi yapar. F9 a basmak bu kadar önemli olmasa gerek. Elindeki DVD recovery DVD'mi yoksa orijinal Windows kurulum DVD'si mi?

trueblue

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elimdeki recovery dvdsi. f9 a tekrar kısayol oluşturmak istememdeki sebeb dvdroom olmadığı için sürekli harici dvdroom bulma işiyle uğraşmayım diye.

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
elimdeki recovery dvdsi. f9 a tekrar kısayol oluşturmak istememdeki sebeb dvdroom olmadığı için sürekli harici dvdroom bulma işiyle uğraşmayım diye.

Özür, Netbook olayını atlamışım. Servise götürmek istemiyorsan elindeki DVD ile kurulum yaptıktan sonra herhangi bir image programı ile yedeğini alabilirsin.Acronis true image programı recovery bölümü oluşturuyor diye hatırlıyorum. Buradan sorunun ile ilgili bilgi alabilirsin. http://www.sordum.com/?p=1142 f11 komutu ile image geri yüklemesi yapılıyor.

trueblue

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eğer dvd f9 a kısayol oluşturursa imaj almayada gerek kalmaz heralde. hardisk boyutlarını ben tekrardan düzenlemiştim dvd ile yüklemeden sonra eski haline gelirmi tekrar.

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
eğer dvd f9 a kısayol oluşturursa imaj almayada gerek kalmaz heralde. hardisk boyutlarını ben tekrardan düzenlemiştim dvd ile yüklemeden sonra eski haline gelirmi tekrar.

Denemeden bilemem. Ama dediğim gibi olmazsa yukarıda belirttiğim program HDD recovery işleminin aynısını yapmakta. En kötü ihtimal bir kere harici dvd takmak zorunda kalırsın.

trueblue

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
deneyim olmazsa ben bitane harici dvd bulayım. yardımlarınız için teşekkurler. bu f9 olayına takıldım inşallah düzelir.

---------- saat 12:34 eklendi ---------- önceki mesaj saat 12:20 eklenmişti ----------

bi arkadaşın "optiarc dvd rw ad-7530b" harici dvdsi var elimde ama bu recovery dvd yi okumuyor. masaüstü pclerde felan denediğimde okunuyor. elimdeki tek harici dvd bu olduğu için buna okutturmanın bi çaresi varmı yoksa başka bitanemi bulmam gerekiyor?

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
deneyim olmazsa ben bitane harici dvd bulayım. yardımlarınız için teşekkurler. bu f9 olayına takıldım inşallah düzelir.

---------- saat 12:34 eklendi ---------- önceki mesaj saat 12:20 eklenmişti ----------

bi arkadaşın "optiarc dvd rw ad-7530b" harici dvdsi var elimde ama bu recovery dvd yi okumuyor. masaüstü pclerde felan denediğimde okunuyor. elimdeki tek harici dvd bu olduğu için buna okutturmanın bi çaresi varmı yoksa başka bitanemi bulmam gerekiyor?

Okuyucu ile ilgili bir problem. Çözümü olduğunu sanmıyorum.

trueblue

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ozaman başka harici bulup deneyim, bi kaç günü bulur heralde sonucu yazarım buraya yardımcı olan herkese teşekkur ederim.