Recep İvedik Askerlik Yapmayacak!

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
119278.jpg

Recep İvedik askerlikten nasıl yırttı?

Recep İvedik karakteriyle dikkatleri çeken Şahan Gökbakar aldığı rapor ile askerlik yapmayacak.

Recep İvedik filmi serisi için 130 kiloya kadar çıkan ve filmin devamlılığı için 4 yıldır bu kiloyu muhafaza etmeye çalışan ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın dün Gümüşsuyu Askeri Hastanesin'den çürük raporu aldığı öğrenildi

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre Şahan Gökbakar fazla kilolardan ötürü çürük raporu aldı. Saat 12.00'de hastaneye giden ve kontrolden geçen Gökbakar'la ilgili heyet raporu saat 14.00'te açıklandı. 135 kilo ağırlığında ve 1.80 boyundaki Gökbakar'a kilo fazlalığından dolayı hastaneden çürük raporu verildiği belirtildi.

8 YILDIR TECİL ETTİRİYORDU

1998 yılında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü'ne 350 kişi arasında ilk dörde girerek başlayan ve 2002 yılında da mezun olan 30 yaşındaki Gökbakar, o dönemden beri askerliğini tecil ettiriyordu.

Gökbakar son olarak aldığı raporla askerliğe elverişsiz bulundu ve böylece vatani görevini yapmaktan muaf oldu. Gökbakar ise çürük raporu aldığı iddialarını yalanladı. Gökbakar, dün sadece Gümüşsuyu'ndan otomobiliyle geçerken görülmüş olabileceğini ifade etti.

Kaynak

HARBİKIZ

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
135
o gururu yaşamaktan mahrum oldu iyi olmuş herkese kısmet olmaz zaten........

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Vay çürük vay:D

cengaver51

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
169
bence bişeyi yoktur ben ne askerler gördüm askerlik yaptığım dönemde 2 parmağı olmayanlar askerlik yapatıda bu mu yapamayacak masa başında iş yaptırsınlar alsınlar yinede uyuz oluyorum bu çürük işine hadi eli ayağı olmaz onu anlarımda kilo sorunu var olup alınmaıyana karşıyım askere alsınlar bak nasıl zayıflıyolar

MtHan

Profesör
Reaksiyon puanı
14
BEn 25 inde gidiyorum işte zayıflatacaklar benı :D

arthkas

Doçent
Reaksiyon puanı
17
60 yaşındaki adam gururlana gururlana gelecek, ama bu şişman diye gelmeyecek. olmadı böyle şahan

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Saçmalığa bak ya...:) Trilyonlar kazan, git çürük raporu aldır. Ökz herif. 1.80'den uzun bu herif ayrıca, bir dümen var.

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
BEn 25 inde gidiyorum işte zayıflatacaklar benı :D
ben acemi birliğinde 80 kiloydum, 75 kiloya düştüm bayağı bir yıprandık askerde ama eğlenceli geçiyor aserlik, bazen üzülüyorsun, bazen gülüyorsun, bazen askerliğin son günlerine gelindiğinde sinirler geriliyor. Şuan usta birliğimi bingölde yapacağım.

Şahan Gökbakar çürük raporu verilmesi bencede çok saçmalık, arkadaşlarında dediği gibi masa başı, nizamiyede görev verilebilir, kantinde, çaycılık gibi görevler verilebilir, bilgisayar kullanabilir, şahan buna artık üzülürmü, sevinirmi bilemem sonuçda çürük damgasını yemiş durumda.

erdcan

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Hiç bu kadarını bekliyordum doğrusu şahan!!!

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
filmlerinde çürük...sinemada seni izleyende kabahat..