"Recep İvedik 2" rekor kırdı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
13 Şubatta vizyona giren Şahan Gökbakar'ın ikinci filmi "Recep İvedik 2" rekora koşuyor. Film tüm zamanların en fazla izlenen hafta sonu rakamlarına ulaştı. 390 kopya olarak 750 salonda gösterimde olan film iki günde 1.209.453 kişi tarafından izlendi.

KAYNAK

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Şimdi yine başlarlar recep küfrediyor cem daha iyi bizim toplum bu filmemi gidiyor...Hiç zahmet etmeyin ben hepsini söyledim....

ayrıca konuyu açan arkadaşım sen o sayıya bir daha ekle 1.209.453 değil 1.209.454 yap gitsin...İstediğime gülerim AAAA...

:D

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Küfürün en alası burada, geeel! :)
Çoluk çocuk yine taklidine başlayacak. :censored:

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
biz de hafta sonu izleyenler arasındaydık.

küfür ise sadece nene hatunda var :) recep'te küfür göremedik.

filmi izleyenlerin verdiği aşırı tepkiyi bir kenara bırakırsak, gidenleri epey eğlendirdiğine kanaat getirebiliriz.

bence, amacına ve hedefine tam uygun bir film olmuş.

tebrikler.

angoren

Doçent
Reaksiyon puanı
5
birinci filme göre teknik açıkdan daha kalite bir çalışma olmuş. kalabalık sahneler ve mekanlar, mekanların ve karakterlerin ışıklandırmaları güzeldi. kamera hareketleri birinci filmdekini çok da aşamamış. nene karakteri biraz sırıtmış, zorlama olduğu bariz. karşılıklı diyaloglarda nene karakteri gözlerini sürekli kaçırıyor ve bu da doğrusu göze batıyor. ama filmden beklentilerinizle almak istediğiniz alacaksınız bu da bir gerçek. arog'un emeğinin yarısının bile harcanmadan çekilmiş olması ayır bir konu.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
nenenin performansı konusunda kesinlikle haklısın angoren.

ilk diyalogda bile "acaba bitirip yeniden çeksek mi" diye bakıyor gözleri.

çok ilginç bir şekilde, sakarya'da izlediğim bu filmin hemen ertesi gününde otobüste seyehat ederken de ilk filmi gösterdiler.

arada gerçekten de çok ciddi fark var. şahan'ın performansı artmış. çeekim kalitesi artmış.

ilginç bir detay daha; figüran hanımların hepsi seçme :D

bir de ilginç bir şekilde bazı cem yılmaz esprileri vardı. mesela "son şakasını yaptı" esprisini ekranlara yansıtmak oldukça ilginç oldu.

merak ettiğim bir diğer konu da, cem yılmaz'ın bu filme ne zaman gideceği :)

sanırım fena halde kıskanıyordur ve merak ediyordur ama isme leke sürdürmemek için de gitmiyordur.

angoren

Doçent
Reaksiyon puanı
5
kesinlikle cem haklısın troy. cem yılmaz'da çok büyük kibir var. şahan'daki efendilik şahan'a çok şey kazandırıyor.

antilove

Profesör
Reaksiyon puanı
11
ben de gidecem krediyi alınca bakalım neyin nesiymiş

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
cem yılmazla şahanı nasıl karşılaştırırsınız anlamıyorum... bir değişken sonunda hep karşılaştırılacağı bir sabit olmadan var olamıyorsa sonunda yok olmaya mahkumdur. erdoğan yanlış söylemiş ben doğrusunu söylemeye dikkat ediyorum, eşek ölür semer kalır insan ölür eser kalır.... şimdi eşek ve insan kelimelerine sizce uygun düşen komedyenin adını koyarak yeniden okuyun.

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
kesinlikle cem haklısın troy. cem yılmaz'da çok büyük kibir var. şahan'daki efendilik şahan'a çok şey kazandırıyor.

ne çabuk damgalıyorsunuz insanları.. cem yılmazı benchmark'a mı soktun da kibrinin büyüklüğünü ve diğerinin efendiliğini ölçebildin anlamak Xor

Bence ikisi de iyi işler yapıyorlar.. En azından bizleri >>> Maskeli Beşler ve Kutsal Damacana, Kadri'nin Götürdüğü..., gibi Şafak Sezer işlerine mahkûm olmaktan kurtardıkları için teşekkürü ve övgüyü hakediyorlar... Özellikle Cem Yılmaz:::

angoren

Doçent
Reaksiyon puanı
5
zelenga ben cem yılmaz'ın sanatını asla eleştirmedim aksine ilk yorumumda cem yılmazın filminin emek işi olduğunu da yazdım. tek eleştirim kibirli olmasınaydı. özellikle c. yılmaz'ın recep ivedik filmiyle ilgili "o filme gitmem" demesi hiç hoş değildi. ki buna şahan'ın cevabı "ben cem yılmaz'ı çok severim ve filmini de çok başarılı buldum" demesi şahan'a çok puan kazandırdı diye düşünüyorum. küçük bir yanlış anlaşılma oldu galiba.

a.cankaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
evet bence ikiside güzel işler yapıyor.tarzları farklı sadece ama cem yılmaz gerçekten şahanı sevmiyor.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Recep ivedik 2 süperdi,mutlaka izlenmesi gereken bir film olduğu kanısındayım.Verdiğim 12 ytl ye değdi.Özellikle nine karakteri süperdi ya:D Şahan'ın performansını sölemeye gerek yok ztn.Süper bir filmdi, arog a belki daha fazla emek harcanmıştı ama Recep ivedik 2,aroga göre çok daha zevkliydi arogda 1,2 defa güldüm ama recep ivedikte sürekli yüzümde bi tebessüm vardı,izlemesi zevkliydi ;)

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
c. yılmaz'ın recep ivedik filmiyle ilgili "o filme gitmem" demesi hiç hoş değildi. ki buna şahan'ın cevabı "ben cem yılmaz'ı çok severim ve filmini de çok başarılı buldum" demesi

cem yılmaz'a avukatlık yapacak değilim. tabi öyle söylemeseydi daha iyi olurmuş ama bi yerde tercih meselesi diyebiliriz..
aşırı tepki vermiş olabilirim (bananeyse:sweatdrop:) srry

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Abdurahman ard arda mesaj yazmak Recep İvedik ile dans etmeye benzer :)
Benden söylemesi ;)

Bizde perşembe gideceğiz, bakalım nasi olmuş film :)

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Yorumlara bakılırsa güzel bir çalışma çıkmış.

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Acilen gitmem lazım ya :wassat:

sazan06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu kadar çok iğrenç (güya espri) şeyi midem kaldırmadı... nerde bizim güzel mizah anlayışımız?

ilgicekici

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhaba;

Açıkcası Cem Yılmaz'ın durumunu çok iyi anlayabiliyorum. A.R.O.G. için harcanan emek, para, yapılan hazırlıklar, dekorlar, kostümler filan bunların hepsini düşünüce, çok çok ucuza hatta neredeyse kostüm ve dekor adına hiç bir şey olmayan bir film'in bu kadar çok izlenmesi insanı üzer. Bu konuda Cem Yılmaz'ın tepki vermesine bence birşey demek haksızlık. Sonuçta o da bir insan.

2 filmi kıyaslamak bile mantıksız. Birisi sadece güldürmek üzerine, neredeyse hiç bir teknik içermeden çekilmiş bir film. Diğeri ise, üzerinde oldukça çalışılmış, para harcanmış, çok iyi oyuncuların oynadığı bir film.

Halkın tercihine kimse birşey diyemez, bende gittim, bende güldüm ama A.R.O.G. ile kıyaslama bile yapmam. Herkes A.R.O.G.'da çok fazla gülmedik diyor. Bende çok çok gülmedim ama film güzeldi. Sinemada ki her filmde kahkahalarla gülmüyoruz. Film'in genelini düşünüp yorum yapmanın daha mantıklı olacağını düşünüyorum. Sadece gülmek üzerine filme not vermeyelim.

Saygılar...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Üç günlük sonuçlara göre şu an en çok izlenen film durumunda. Bu gidişle ilk filmini rahat geçecekmiş gibi görünüyor.

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Ne derse desinler ben beğendim:D

sarp159

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Yani anlamıyorum bu milleti.Hem gidiyorlar hem de sonrasında yok efendim sadece küfür vardı,rezalet,çok ayıp falan fişman.Gidenlerde zaten bir yerden fragmanını görüyor gidiyor.Zaten fragmandada nasıl bir film olduğu belli.Bence Recep İvedik 2 tüm zamanların en iyi filmi.Darısı Recep İvedik 3'ün başına...

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Merhaba;

Açıkcası Cem Yılmaz'ın durumunu çok iyi anlayabiliyorum. A.R.O.G. için harcanan emek, para, yapılan hazırlıklar, dekorlar, kostümler filan bunların hepsini düşünüce, çok çok ucuza hatta neredeyse kostüm ve dekor adına hiç bir şey olmayan bir film'in bu kadar çok izlenmesi insanı üzer. Bu konuda Cem Yılmaz'ın tepki vermesine bence birşey demek haksızlık. Sonuçta o da bir insan.

2 filmi kıyaslamak bile mantıksız. Birisi sadece güldürmek üzerine, neredeyse hiç bir teknik içermeden çekilmiş bir film. Diğeri ise, üzerinde oldukça çalışılmış, para harcanmış, çok iyi oyuncuların oynadığı bir film.

Halkın tercihine kimse birşey diyemez, bende gittim, bende güldüm ama A.R.O.G. ile kıyaslama bile yapmam. Herkes A.R.O.G.'da çok fazla gülmedik diyor. Bende çok çok gülmedim ama film güzeldi. Sinemada ki her filmde kahkahalarla gülmüyoruz. Film'in genelini düşünüp yorum yapmanın daha mantıklı olacağını düşünüyorum. Sadece gülmek üzerine filme not vermeyelim.

Saygılar...

Her zaman çok para harcanması veya bazı tekniklerle çekilmiş olması işe yaramıyor... Demekki önemli olan güldürebilmek.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
"Bakalım kültür seviyeniz mi düşecek, keyif oranınız mı artacak?" işte doğru tespit... Kültürel anlamda birşey bekliyorsanız başka filmlere gitmelisiniz... Ama eğlenmek, gülmek, kahkahalar atmak istiyorsanız bu film tam size göre :D