Evet oy kullanamıyoruz biz. Ayrıca yeni konu açılacaksa kültür/sanat bölümüne açılsın. Konu dışı yeri değil çünkü.ben izlemedim filmi ama anket sonuçlarını görmek için oy kullanmak gerekiyor...Keşke filmi henüz izlemedim diy e secenek olsaydıı...
şimdi anket sonuclarını görmek için izlemediğimiz filme oy mu kullanacagız..sen bu konuyu sil bastan bir anket daha ac
Belaltı espiri çok varmıydı gene?
Malesef evet :icon_-1:küfüre gülmeyi bu kadar seven başka bir toplum var mı acaba...
o filmi izleyen çocuklar o ağır küfürleri yarın bir gün size espri diye yaptığında da utanmadan sıkılmadan filmi izlediğiniz gibi gülecek misiniz?
Yani bu ülkenin insanları bu kadar mı bayağılaştı...
izlede gör
ilk filiminden daha güzeldi bence
ben cok güldüm güzel espirlerde geciyor![]()
arti bence yasli insanlara göre bi filim degil
mesela 30-35 yas üstü olanlar icin
küfüre gülmeyi bu kadar seven başka bir toplum var mı acaba...
o filmi izleyen çocuklar o ağır küfürleri yarın bir gün size espri diye yaptığında da utanmadan sıkılmadan filmi izlediğiniz gibi gülecek misiniz?
Yani bu ülkenin insanları bu kadar mı bayağılaştı...
Bırakın bu küfür muabbetini asıl bayağılaşan bu .
Sanki sen hiç küfür etmiyosunda küfürlü şeylere tepki veriyosun.
Hiç bi küçük birinin yanında küfür etmedin. Hİç mi ettiğin küfürü biri duymadı.
O duyduğu gördüğü küfürlerin kötü olduğunu öğrenmesi gerek önce. Öğrenir ve bilirse ozaman duysada yapmaz onu güler geçer. Gülmek için gidiliyor bişiler öğrenmek için değil
Bırakın bu küfür muabbetini asıl bayağılaşan bu .
Sanki sen hiç küfür etmiyosunda küfürlü şeylere tepki veriyosun.
Hiç bi küçük birinin yanında küfür etmedin. Hİç mi ettiğin küfürü biri duymadı.
O duyduğu gördüğü küfürlerin kötü olduğunu öğrenmesi gerek önce. Öğrenir ve bilirse ozaman duysada yapmaz onu güler geçer. Gülmek için gidiliyor bişiler öğrenmek için değil
Bu toplum neden küfüre gülüyor? Bu insanlar sokakta küfür eden birini görüncede gülüyormu? Çok komikse kendileride komiklik olsun diye küfür ediyorlarmı? Ben bunları merak ediyorum. Filme gelince iki kişinin küfür yarışması diye biliriz.