Tom Hardy
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,376
Arkadaşlar ayarlar kısmında güncelleme var basıyorum USB ile güncelleme var. Diyelim ki bir USB buldum içine ne yükleyerek güncellerim bu receiveri?
Bunu soracağınız aklıma gelmişti. Magbox mariginal(gerçekten öyle yazıyor) HDÖncelikle uydu alıcının modeli nedir?
Burada PC'den bahsetmiyoruzmevcut sistemin modeli nedir?
? ?Bu modeli google a yazıp yanına da firmware download yazsan güncelleme dosyasını bulup USB ye atıp güncellersin diye düşünüyorum
Onun için yazılım buldum, buradan indir RAR'ı çıkart ve içindeki dosyaları USB diskin kök diznine at (USB HDD olmasın!) ve sonra güncelle.Bunu soracağınız aklıma gelmişti. Magbox mariginal(gerçekten öyle yazıyor) HD
Mesaj otomatik birleştirildi:
Burada PC'den bahsetmiyoruz
Kanka aynısını indirdim ve bir sorun var bana ait USB bellek yokOnun için yazılım buldum, buradan indir RAR'ı çıkart ve içindeki dosyaları USB diskin kök diznine at (USB HDD olmasın!) ve sonra güncelle.
usb al zaten formatlamaak gerekmiyorKanka aynısını indirdim ve bir sorun var bana ait USB bellek yok
Formatın gerekmediğini biliyorumusb al zaten formatlamaak gerekmiyor
bime a101e ya da bir flaş bellek satan bir yere gir flas bellek al en az 4gbFormatın gerekmediğini biliyorum
Bizim tanıdığımız bir yer var oradan alırımbime a101e ya da bir flaş bellek satan bir yere gir flas bellek al en az 4gb
tamam iyi akşamlarBizim tanıdığımız bir yer var oradan alırım