Realtek high definition audio driver kaldırırsık ne olur?

exallos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Arkadaşlar yeni bir laptop satın aldım ve kulaklık veya haparlörden çıt çıt sesler geliyor. Realtek ses sürücüsünü kaldırınca sorun düzeliyormuş. Denetim masasından kaldırırsam bi sorun çıkar mı ?

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
bunu yapmadan önce sistem geri yükleme noktası oluştur sonra yap (=

Logithx

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,104
Realtek kaldırırsan ses gidebilir..

Ahmet Emre Toraman

Profesör
Reaksiyon puanı
391
Srücücüyü kaldırırsanız ses dosyaları silineceğinden bilgisayardan ses gelmez. O yüzden bunun yerine bilgisayarınızın markası ne ise onun sitesine girip bilgisayarınıza ait güncel ses sürücüsünü bularak indirmeniz sorununuzu çözecektir.

exallos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Srücücüyü kaldırırsanız ses dosyaları silineceğinden bilgisayardan ses gelmez. O yüzden bunun yerine bilgisayarınızın markası ne ise onun sitesine girip bilgisayarınıza ait güncel ses sürücüsünü bularak indirmeniz sorununuzu çözecektir.
Dediğinizi yaptım malesef olmadı.Sesi arttırıp azaltınca çıt seslerinin ses seviyesi de değişiyor.Çok rahatsız edici bir durum.

Ahmet Emre Toraman

Profesör
Reaksiyon puanı
391
Hocam o zaman driver sitesinde paylaşılan eski sürümler tek tek deneyin. Muhakkak uyumlu bir sürücü bulursunuz

exallos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Müşteri hizmetlerini aradım verdikleri driver usbsindeki sound blaster cinema 5 yüklerseniz düzelir dediler.Yükledim anlamadığım bir şekilde düzeldi.Hepinize teşekkürler.