Realtek HD Audio Yöneticisi

emresan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar

benim sorunum dün sabah pcyi açtım pcde müzik veya vidyo hiç bir şey açmadığım halde kolonlardan cızzzz diye ses geliyor
kendi kendime dedim bi format atayı düzelir belki formatladım komple masa üstü cihazımı driverlarımı yükledim sorun aynı tekrar başladı cızzz sesi aygıt yöneticisinde tüm aygıtlar düzenli şekilde kurulmus halde :huh:

ne yapacağımı şaşırdım müzik açmadığım halde çız sesi geliyor müzik açtıgım andada müzikle beraber geliyor lütfen yardımcı olun teşekkür ederim hayırlı kandiller....

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ses siteminin kablolarını kontrol et. denemek için bilgisayara kulaklık takıp dene. ses yine cızırtılı geliyor mu? gelmiyorsa sorun ses kartı veya sistemde değil demek.

emresan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben kolonları komple çıkardım telefonuma bağladım gayet güzel bir şekilde çalıyor 2+1 sublu cihazımda sıkıntı yok valla

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ben kolonları komple çıkardım telefonuma bağladım gayet güzel bir şekilde çalıyor 2+1 sublu cihazımda sıkıntı yok valla
bilgisayarı kontrol ettin mi? bir de bigisayara başka bir hoparlör veya kulaklık takıp dene.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Ses yöneticisine gir bütün ayarları default yap fabrika ayarlarına döndür bakalım belki bilmeden bir ayarı bozulmuştur.

Ses yöneticisine gir bütün ayarları default yap fabrika ayarlarına döndür bakalım belki bilmeden bir ayarı bozulmuştur.

ufon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Cızzz sesi genelde,manyetik etkiden ve jak yerinden kaynaklanır.Bende de bir ara yapıyordu microfonu çıkardım kesildi.

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Mikrofon bası açıksa kapa belki düzelir :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı Sorun Bendede vardı Monitordanda Kaynaklanabilir Kolonlarını Monitördan Uzaklaştır

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s.a bi ara bilgisayarıma format attırmak zorunda kaldım ve format attırdıktan sonra realtek HD audio yöneticisi silinmiş galiba bulamıyorum her şeyi geri getirdim ama bunu bulamıyorum lüffen yardım edin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bilader ses kalınlastırmak ıcınse Realtek HD Audio Yöneticisi bunu ındır

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ARkadaslar Pcme 2+1 takmıştım Bi kaç gün takıldm Sonra çıkarttım telefondan müzik dinlemiştm tekrar pc ye taktığımda Pc den ses çıkmaz oldu Driver leri tekrar yükledm olmadı format attm olmadı LÜTFEN ÇÖZÜM ------- SELAMİ KARIŞAN -----:crying:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim ya bu siteyi düzeltirmisiniz lütfen yha audio 16 dairelik görüntülü ekran şifrelerini 8 saattir arıyorum bulamıyorum bi yardım lütfenn...

maotheniger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anakart üzerinde nötr bir bölümden kasaüzerine Direnç ile köprü atın hatanız düzelir xd
Kullandığınız prizin topraklaması kötü ve voltajı yükselmiştir veya topraklama ile nötr üzerine sıfırlama atılmış olabilir. Cızırtı bu nedenle olabilir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benimde windows 8 leptop bilgisayarım var ondanda müzik çalıyo hemde ses full kısık ne yapmalıyım ? lütfen yardım şu anda da çalıyor :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sata yuvası bozuk olabilir yanındaki yuvayı dene olmaz ise sata kablosunu (ıde) değiştir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Başlangıç tan DTS Sound programını tıkla ve ayarları kontrol et , eğer bulamazsan gelişmişe tıkla oradaki ayarları kontrol et :thumbup1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
realtek hd audio driver windows 8 indirdim ses cıkmaz oldu ne yapmalıyım yardım lütfen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bazı pclerde oluyo ses ayarlarına gir ve pcye üyüklü olan bir müzik aç sonra ses ayarlarında ses efekti var ordan ses düzeyi , gürültüyü dengele, bilgisayarın hangi hoparlörlerinde ne tarafta hangi düzeyde ses çıkarıcağını bile ayarlaya biliyorsun belki o hoparlör ses modeli rock \caz\ da takılı kalmıştır onukendin ayarla yada seçeneklerden \none\ olarak ayarla bu olmasa realtek high definition audio driver yüklüyse o sorun çıkarmıştır denetim masaından realtek yüklümü bakarsın silip silmemek sende