Realtek - Error Code 0xE0000247

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deviles
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Deviles

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

Bir kaç gün önce ''Windows 8 8400 32 Bit'' işletim sistemi kullanıyordum. Release Prewiev olduğu için iki saatte bir kapanmaya başladı, o yüzden
işletim sistemimi ''Windows 8 9400 64 Bit''e yükselttim. Bildiğimiz format yöntemi ile, normalde driverları kendisi yüklemeliydi ama herhangi bir yükleme olmadı.
Bütün donanımları manuel tanıttım sadece realtek dışında.

Realtek'in kendi sitesinde mevcut indirmelerde HD Audio 2.70 sürümü bulunmakta, bunlardan 64 bit olanını indirdim ve kurulma esnasında bu hatayı verdi.

hmzbs.jpg

Aygıt yöneticisinde-ki hali ise bu,
hn07m.jpg

32 Bit Windows sürümünde ''Realtek 2.68'' sürümü ile çalışıyordu, internetten aynı sürümün 64 bit olanını bulup, denedim...
Sonuç değişmedi, işi daha da manuelleştirerek, el ile dosyaları güncellemek istedim, malesef o ekranda da hata verdi.

Şöyle-ki

hn791.jpg

Sonra karşıma bir liste çıktı ve buradan hangisinin bana ait olduğunu bilmediğim için iki üç tane salladım,

hn7bu.jpg

Tabiki kabul etmedi.

hn7df.jpg

Şuan da bilgisayarda hiç bir şekilde ses yok, fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar, neler yapmalıyım, şimdiden herkese teşekkür ederim.

İyi akşamlar.

Deviles

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana yardımcı olabilecek birisi yok mu? Zaten bütün çözümsüz bilgisayar problemleri de beni bulur... :) anlamış değilim.

Deviles

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorunu çözdüm, konu kapatılabilir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorunla şuanda kaşılaştım. Lüften bir cevap yazın.
HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0861&SUBSYS_10430000&REV_1003
donanım kimliği. Uygun sürücü buldum ama kurarken yukardaki hatayı veriyor "0xE0000247"