Realmi ayıplı ürün mağduriyeti

Progress06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba sayın sihift delete net editörleri öncelikle geçtiğimiz ayın 13 ünde realmi 6i model cep telefonunu sizinde incelemeleri izi izledikten sonra almaya karar verdim ve aldım türk Telekom bayinden ...ve ertesi gün kurulumu yaptıktan sonra her zaman oynadığım Hugo troll race 2 oynunu yükledim oyun yüklendikten sonra oyuna giriş yapmadan oyunun müzik ve diğer efektleri de anormal bir ses çıkarmaya ve sanki demiri biribirine sürerler gibi rahatsız edici sesler çıkarmaya başladı ve ben bikackere yükleme yaptım değişen bişey olmayınca aldığım yeri aradım oradaki teshirdeki realmi 6i dede aynısını denediler ve sonuç benim cihazla aynı diğer markalarda da denendi hiçbir sorun yok ..bunun üzerine iade istedim yapmadılar KVK veya realmi ye yönlendirdiler bunun üzerine realmi ile iletişim kurdum durumu defalarca aktardım ama en sonunda onlarda bana bişey yapamayacaklarını söylediler utanmadan bunun sonrasında cihazda kapak ile orta çıta arasında iğne başı kadar bir defo Fark ettim ve iyice bunaldım KVK ya gönderdim mecbur kaldığım için çünkü realmi defoyu söylediğimde KVK yi gösterdi çözüm bulacağına KVK da 20 güne yakın durdu telefonum ve KVK dan onay çıktığını ancak realmi tarafından onay beklediğini söylediler bana değişim için..bunca beklemenin ve sinir harbinin neticesinde realmi değişimi kabul etmedi birde yetmiyormuş gibi daha kullanmadığım telefona 157 TL malzeme ücreti ve garanti harici ma durumunu çıkararak beni magdur ettiler sizden rica ediyorum kanalınizdan izlediğim bu kişilere ulaşmanız ve duruma bir çözüm getirmelerini sağlamanız böyle bir rezillik ve sorumsuzluk görmedim hiçbir firmadan