Realme X2 pro alınırmı

Yıldırım E.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,681
Paran varsa X2 Pro al S10 Lite'ı 2. Seçenek olarak tut.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,065
Kuzene Realme XT aldık o telefon bile canavar gibi ise bu X2 pro modelini düşünemiyorum. Şuan bence piyasada donanımına göre en iyi telefon o 4700 TL uygun rakiplerine göre baya baya.

Samsung' un lite modelini alacağına Realme'nin amiral gemisi çok daha iyi olacaktır bence.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Herkes realme al diyo sen niye Samsung diyon yani sebebi ney
Realmeyi bende beğeniyorum.ama ithalatçı garantili olması,5000 lira gibi fiyatınìn çok yüksek olması,ikinci el piyasasının olmaması beni biraz Samsunga kaydırdı.Cihaz gayet iyi ama fiyatı daha uygun olup ithalatçı garantili olmasa iyiymiş.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Yada s10 lite mi alınır

Kamere performansı kötü bir ürün değil ama çok iyi bir ürün de değil öncelikle bunu belirtelim. Yani alınca kullanıcısını üzmeyecek bir cihaz kamera konusunda. Ama ürün fiyatına bakıldığında sunduğu donanım bileşenleri ile tam bir f/p ürünü. Ürün ile ilgili garanti durumunu sorgulamanızı tavsiye ederim. Duyduğuma göre ithalatçı garantili bir ürün olarak ülkemizde satılan bu model kvk garantisi ile satılıyormuş. Eğer kvk teknik servis garantisi altında ise kesinlikle alınır bir model. Bence s10 lite'dan da daha güzel bir ürün.

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
Şahsen benim o kadar bütçem olsa baska hiçbir cihaza bakmadan S10 Lite alır geçerim. Realme'ye, Oppo'ya, Xiaomi'ye o kadar para vermem şahsen. Hele ithalatçı garantiliyse 3000 TL'den fazla para vermem. 2. eli yok gibi bir şeydir o cihazın, alıp kullandın, 2 sene sonra 2 bin lira veren olursa öpüp başına koyarsın. Samsung bizim halkta çok tutan bi marka, o yüzden yazılım konusunda da daha iyi olduğunu düşündüğüm S10 Lite öneririm şahsen.