Geçen günlerde görmüştüm 7 ve 7i ye gelmişti ama Türkiye ye mi geldi onu yazmıyordu bende iyice meraklandım bir başka konuda da 2 ay içinde gelir yazılmıştı global dağıtım başladı diye sizin dediğiniz gibi bunları biliyorumBildiğim kadarıyla geçtiğmiz haftalarda belirli modeller için Hindistan'da dağıtım başladı. Hatalar giderildikten sonra global dağıtıma başlayacaklardır.
Evet, gelen güncelleme Hindistan içerisinde. Muhtemelen şikayetler doğrultusunda hatalar giderilecek ve en kararlı sürüm sonrasında dağıtıma başlanacaktır. Bu genelde 2-4 ay sürüyor.Geçen günlerde görmüştüm 7 ve 7i ye gelmişti ama Türkiye ye mi geldi onu yazmıyordu bende iyice meraklandım bir başka konuda da 2 ay içinde gelir yazılmıştı global dağıtım başladı diye sizin dediğiniz gibi bunları biliyorum
Hala gelmedi :/Evet, gelen güncelleme Hindistan içerisinde. Muhtemelen şikayetler doğrultusunda hatalar giderilecek ve en kararlı sürüm sonrasında dağıtıma başlanacaktır. Bu genelde 2-4 ay sürüyor.
Mesaj içerisinde de belirttiğim gibi 2-4 ay içerisinde global dağıtım gerçekleşecektir.Hala gelmedi :/