Realme Uı 2.0 Ve Androi̇d 11

Musa Enes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Realme uı 2.0 ve android 11 hala Türkiye ye gelmemiş bulunmakta sebebini biliyor musunuz yada ne zaman gelecektir ?

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,229
Bildiğim kadarıyla geçtiğmiz haftalarda belirli modeller için Hindistan'da dağıtım başladı. Hatalar giderildikten sonra global dağıtıma başlayacaklardır.

Çözüm

Musa Enes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bildiğim kadarıyla geçtiğmiz haftalarda belirli modeller için Hindistan'da dağıtım başladı. Hatalar giderildikten sonra global dağıtıma başlayacaklardır.
Geçen günlerde görmüştüm 7 ve 7i ye gelmişti ama Türkiye ye mi geldi onu yazmıyordu bende iyice meraklandım bir başka konuda da 2 ay içinde gelir yazılmıştı global dağıtım başladı diye sizin dediğiniz gibi bunları biliyorum

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,229
Geçen günlerde görmüştüm 7 ve 7i ye gelmişti ama Türkiye ye mi geldi onu yazmıyordu bende iyice meraklandım bir başka konuda da 2 ay içinde gelir yazılmıştı global dağıtım başladı diye sizin dediğiniz gibi bunları biliyorum
Evet, gelen güncelleme Hindistan içerisinde. Muhtemelen şikayetler doğrultusunda hatalar giderilecek ve en kararlı sürüm sonrasında dağıtıma başlanacaktır. Bu genelde 2-4 ay sürüyor.