Öneri Realme c25 hakkında

Cumali01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Merhaba ben realme c25 almayı düşünüyorum fakat bugün teknosaya gittim adam vivo y20 önerdi ekranı iyide kamerası işlemcisi kötü oyüzden onu es geçtim redmi 9t alıcaktım fakat ondanda umudu kestim bütçe yüzünden realme c25 alıcağım şimdi teknosadaki adamla canlı konuştum adam mediatek çok ısınıyor diyor gördüğün anda snapdragon al dedi sizce realme c25 alınmaz mı lütfen acil kesin telefon alıcağım

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Merhaba ben realme c25 almayı düşünüyorum fakat bugün teknosaya gittim adam vivo y20 önerdi ekranı iyide kamerası işlemcisi kötü oyüzden onu es geçtim redmi 9t alıcaktım fakat ondanda umudu kestim bütçe yüzünden realme c25 alıcağım şimdi teknosadaki adamla canlı konuştum adam mediatek çok ısınıyor diyor gördüğün anda snapdragon al dedi sizce realme c25 alınmaz mı lütfen acil kesin telefon alıcağım
Realme C25 almanı tavsiye etmem.Bütçe ne kadar?

Cumali01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Realme C25 almanı tavsiye etmem.Bütçe ne kadar?
2.400 2.470
Mesaj otomatik birleştirildi:

şimdi redmi 9t var ama taksitler devlet tarafından kaldırılmış o yüzden bütçe düşmek zorunda kaldım

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
2.400 2.470

şimdi redmi 9t var ama taksitler devlet tarafından kaldırılmış o yüzden bütçe düşmek zorunda kaldım
İkinci el sorun olmazsa S9 plus almanı tavsiye ederim.İkinci el ile işim olmaz diyorsan Oppo A73 alabilirsin.

Cumali01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
İkinci el sorun olmazsa S9 plus almanı tavsiye ederim.İkinci el ile işim olmaz diyorsan Oppo A73 alabilirsin.
oppo a73 iyi hoş telefon ama amoled felan mükemmel 2600 bütçem yok

ve ikinci el sorun olur

Yasin bey...

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
139
Realme c25 Media tek hellio g70 işlemcisi var bu işlemci iyidir normal kullanımda iyi gider ağır oyunlar pubg cod vs düşük ayarda kasmadan akıcı bir şekilde oynamanız lazım
Ama aklıma şu takildi vivo y20 işlemcisi nasıl kötü oluyo ki ( snapdragon 460 adreno 610)
Snapdragon 665inde adrenosu 610
Yani aynı performansı vermesi gerekiyor
Vivo y20 nin işlemciyle aynı şekilde normal kullanım iyi gider ağır oyunlar düşük orta ayarda kasmadan akıcı oynatir

Cumali01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
İyi hoş poco m3 pro alınır ama şimdi devlet tarafından taksitler kaldırılmış telefon 2100 tl olduğu için 2100 2200 civarı tek çekim yapabiliyorum yani en iyi telefon şuan bu bende 2200 2300 e kadar bütçe var

Realme c25 Media tek hellio g70 işlemcisi var bu işlemci iyidir normal kullanımda iyi gider ağır oyunlar pubg cod vs düşük ayarda kasmadan akıcı bir şekilde oynamanız lazım
Ama aklıma şu takildi vivo y20 işlemcisi nasıl kötü oluyo ki ( snapdragon 460 adreno 610)
Snapdragon 665inde adrenosu 610
Yani aynı performansı vermesi gerekiyor
Vivo y20 nin işlemciyle aynı şekilde normal kullanım iyi gider ağır oyunlar düşük orta ayarda kasmadan akıcı oynatir
Ya tamam bak şimdi snapdragon 410 var onda sorun yok cpu frekansı 1.8 16 mp kamera yani bi insan fiyatı yüksek telefon 16mp neden koyarki bide snapdragon 410 var diğerleri 662 cpu frekansı 2.0 micro usb 10 w bide benim için micro usb önemli değil neyden şarj olursa olsun ama ya bu özellikler bence alınmaz dediğin gibi vivo iyi oyunlarda biraz oyun modu felanda var ama bilmiyorum ya bu özelliklere alınmaz bence aynı fiyata (Bu arada ben teknosaya gittim adana dörtyol şubesinde adam vivo y20 alüminyum dedi telefon sert bir yumruk vurdu eqwewqweqwe gerçekten)

Son düzenleme:

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Poco M3 almanızı tavsiye ederim.