nitsua
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 5
P40 Lite almaya karar vermiştim. Sonra Realme 7'yi görünce kafam karıştı. Hangisini, neden tercih ederdiniz?
Realme 7P40 Lite almaya karar vermiştim. Sonra Realme 7'yi görünce kafam karıştı. Hangisini, neden tercih ederdiniz?
İkisi arasında Realme 7 almanı tavsiye ederim.P40 lite Google servisleri olmadığı için alınmaz.P40 Lite almaya karar vermiştim. Sonra Realme 7'yi görünce kafam karıştı. Hangisini, neden tercih ederdiniz?
BelkiHepsiburada Cumartesi günü 3 saatliğine 2600tl'ye indirmiş. Yine böyle bir şey yapmaları mümkün mü?
Aldınız mıUP
Hepsiburada'da şu anda 2.600tl. Almak isteyen kaçırmasın.
Hayırlı olsun.Aldım hemen. Telefon elime ulaştığımda görüşlerimi bildiririm.
Aldım hemen. Telefon elime ulaştığımda görüşlerimi bildiririm.
Realme 7.
Hayırlı olsun dostum.Aldım hemen. Telefon elime ulaştığımda görüşlerimi bildiririm.
Hayırlı olsun iyi fiyata almışsınız ?Aldım hemen. Telefon elime ulaştığımda görüşlerimi bildiririm.
Dostum sence realme 7 mi? Yoksa note 8 pro mu kamera açısından?Telefon dün akşam elime ulaştı. İlk izlenimimden bahsedeyim. Yaklaşık 5 yıllık kadim dostum Asus Zenfone 2 ömrünü doldurduktan sonra bu telefona geçtiğimde aradaki fark bariz hissediliyor. Mavi rengine bayıldım. 90hz yenileme hızı ile ekran yağ gibi akıyor ve 6.5" ekranında video-dizi vs. izlemek çok keyifli oluyor. 5000mAh bataryası 1 günümü çok rahat çıkarıyor (kamerayı uzun süre kullanmama rağmen) ve çok hızlı şarj oluyor. Kamerası beni tatmin etti. Video kaydında görüntü sabitleyici olması sarsıntısız video çekme olanağı sağlıyor. 4K video kaydı da tatlı bir detay. P40 Lite yerine bu telefonu tercih ettiğim için mutluyum. 400tl kârdayım. Destek olduğunuz için de ayrıca teşekkürler.
Xiaomi Note 8 Pro deneyimim olmadı ama ben güncel bir telefonu tercih ederim. Realme 7'nin kamerasının üzmeyeceğine emin olabilirsin.Dostum sence realme 7 mi? Yoksa note 8 pro mu kamera açısından?
Bana göre Realme 7P40 Lite almaya karar vermiştim. Sonra Realme 7'yi görünce kafam karıştı. Hangisini, neden tercih ederdiniz?