minemoysre
Öğrenci
Merhaba bu iki telefon arasında kaldım. Genel kullanımım video ve çizgi roman okumak.. Bu yüzden amoled daha iyi bir seçim gibi görünüyor ama mi10t hdr destekli ekran o yüzden arada kaldım.
iPhone se 2020, galaxy note 10 lite.5000 lirayı geçmeyecek şekilde başka telefon önerebilirsiniz.
Realme 7 pro öneririm.Merhaba bu iki telefon arasında kaldım. Genel kullanımım video ve çizgi roman okumak.. Bu yüzden amoled daha iyi bir seçim gibi görünüyor ama mi10t hdr destekli ekran o yüzden arada kaldım.
Se 2020,Note 10 lite.5000 lirayı geçmeyecek şekilde başka telefon önerebilirsiniz.
Samsung Note 10 Lite veya Se 2020 almanızı öneririm. Bütçe arttırma imkanınız varsa Oppo Reno 3 Pro veya Oneplus Nord.5000 lirayı geçmeyecek şekilde başka telefon önerebilirsiniz.
S10+ 3 güncelleme desteğinin 2' sini gelecek android 11 ile dolduracak. S10+ güzel cihazda eyxnos yüzünden yerli yersiz ısınıyor ve beklemede çok şarj yiyor.(Sabaha kadar %7-8 falan)Peki Samsun S10+ nasıl ? 3 yıl güncelleme desteği ile ömrü uzun olur mu?
S10 plusın ömrü 2 yıl.Batarya konusunda verem olursun.Peki Samsun S10+ nasıl ? 3 yıl güncelleme desteği ile ömrü uzun olur mu?
Senin yerinde olsam almazdım.Xiaominin yazılımı sıkıntılı.Mi 10T almaya karar verdim acaba 6gb ram olan versiyon yeterli olur mu? 8gb versiyonun çıkışını beklemeli miyim?
Doğru tercih, 6 GB RAM ile 8 GB RAM arasındaki farkı günlük kullanımda hissetmezsin ama zaten Mi 10T ön siparişte şu an 24 Kasım'da stoklarda olacak yazıyor.Mi 10T almaya karar verdim acaba 6gb ram olan versiyon yeterli olur mu? 8gb versiyonun çıkışını beklemeli miyim?