makvayuz4646461999
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 49
Arkadaşlar bu telefonu en sağlıklı nasıl şarj etmeliyiz
Yüzde 10 ile 20 arasında şarja takıp yüzde yüz olduğunda çıkarmak en doğru yöntem.Arkadaşlar bu telefonu en sağlıklı nasıl şarj etmeliyiz
hocam yazınızda en sağlıksız aralık 25-100 aralığı ama yorumları okurken denk geldim sizde 10-100 arası yapıyormuşsunuz.Bir göz atın derim:
Hızlı Şarj Pile Zarar Verir mi, Telefonumuzu Nasıl Şarj Etmeliyiz? ve Dahası!
Uzun zamandan beri forumda da "hızlı şarj zararlı mıdır, telefonu nasıl şarj etmeliyiz?" şeklinde konular açılıyor. Ben de yaptığım araştırmalar sonucu edindiğim bilgileri sizlere aktarmak istiyorum. Söze Başlamadan Önce; Devir Sayısı (Cycles): Devir sayısı telefonların pillerinin sağlıklı...forum.shiftdelete.net
Benim cihazım artık 2 yıllık yani bu saatten sonda çok da uğraşamamhocam yazınızda en sağlıksız aralık 25-100 aralığı ama yorumları okurken denk geldim sizde 10-100 arası yapıyormuşsunuz.
anladım hocam teşekkür ederim. Sanırım 20-30 arası takıp 80-90 arası çıkartırım. Şarjda oynamam kılıfı da çıkartırım. Umarım bataryası çabuk bozulmaz.Benim cihazım artık 2 yıllık yani bu saatten sonda çok da uğraşamam
O tamamen size bağlı. İyi şekilde bakarsanız çok daha uzun süre dayanır. %20-80 arası idealdir. Sürekli tak çıkar yapmakla uğraşmazsınız hem.anladım hocam teşekkür ederim. Sanırım 20-30 arası takıp 80-90 arası çıkartırım. Şarjda oynamam kılıfı da çıkartırım. Umarım bataryası çabuk bozulmaz.
hocam bataryayı hor kullanan biri değilim ama 65w işi kafamı çok kurcalıyor.O tamamen size bağlı. İyi şekilde bakarsanız çok daha uzun süre dayanır. %20-80 arası idealdir. Sürekli tak çıkar yapmakla uğraşmazsınız hem.
Aşırı hızlı şarjlar maalesef eksi bir etki yapıyor.hocam bataryayı hor kullanan biri değilim ama 65w işi kafamı çok kurcalıyor.
hızlı şarjı kapatma seçeneği olsa keşkeAşırı hızlı şarjlar maalesef eksi bir etki yapıyor.
Sürekli kullanmayın bence. Mesela çok acil bir ihtiyaç olursa hızlı olarak edin ama değilse yavaş şarj edin.
hocam düşük W veren prizler var mıdır? Akıllı priz falan oluyor o tarzAşırı hızlı şarjlar maalesef eksi bir etki yapıyor.
Sürekli kullanmayın bence. Mesela çok acil bir ihtiyaç olursa hızlı olarak edin ama değilse yavaş şarj edin.
Hiç duymadım şahsen ama onun yerine bir tane adaptör alabilirsiniz güvenilir bir markanın.hocam düşük W veren prizler var mıdır? Akıllı priz falan oluyor o tarz
Şunun gibi hocam. Çok kafaya takıyorum gibi geldi zaten kullanacağım 2-3yıl.Hiç duymadım şahsen ama onun yerine bir tane adaptör alabilirsiniz güvenilir bir markanın.
Aynen bunlar olabilir.Şunun gibi hocam. Çok kafaya takıyorum gibi geldi zaten kullanacağım 2-3yıl.
Yanlış anlamayın ama bence de çok kafaya takıyor gibisin 65W sağladığı kolaylığı kullanamayacaksam ne anladım ben 7 Pro'dan ?Çok kafaya takıyorum gibi geldi zaten kullanacağım 2-3yıl
hocam sanki 6-7 ayda batarya bozulacak gibi hissediyorumYanlış anlamayın ama bence de çok kafaya takıyor gibisin 65W sağladığı kolaylığı kullanamayacaksam ne anladım ben 7 Pro'dan ?
Bozulmaz içiniz rahat olsun.hocam sanki 6-7 ayda batarya bozulacak gibi hissediyorum