Yardım12357
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 74
Yaklaşık 4 gündür realme 7 yi kullanıyorum. Artıları ve eksileri ile objektif olarak konuşacağım.
Öncelikle hangi siteden ve ne kadara aldığımı yazarak başlıyacağım.
ben 2600 tlye hepsiburadadan aldım. 2 günde geldi
Artıları
-ben kutunun içinden çıkan kılıfı gerçekten kaliteli buldum,xiaominin gönderdiği kılıflardan daha iyi.kaliteli bir kılıf kullandığınızı hissesiyorsunuz
-şarj süresi muazzam %55 den %100 e sadece yarım saatte çıktı.
-telefonu almadan önce arka kısmının plastik olması beni tedirgin olmuştum, fakat arkası daha çok karbon polimer yapılı ucuz hissiyatı kesinlikle vermiyor.
- pbg,wild rift oyunlarında kasma yaşamadım (yüksek ayarlarda)
-ekranı canlı,güzel
-arayüzü saf androide benziyor,sade ve şık
Eksileri
-şu ana kadar bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Sadece eski telefonuma nazaran pili biraz daha hızlı düşüyor onun dışında hiç bir sıkıntısı yok
Bu fiyat bandında telefon alacaklara reealme 7 tavsiyemdir. Fiyatını hakkıyla veriyor
Öncelikle hangi siteden ve ne kadara aldığımı yazarak başlıyacağım.
ben 2600 tlye hepsiburadadan aldım. 2 günde geldi
Artıları
-ben kutunun içinden çıkan kılıfı gerçekten kaliteli buldum,xiaominin gönderdiği kılıflardan daha iyi.kaliteli bir kılıf kullandığınızı hissesiyorsunuz
-şarj süresi muazzam %55 den %100 e sadece yarım saatte çıktı.
-telefonu almadan önce arka kısmının plastik olması beni tedirgin olmuştum, fakat arkası daha çok karbon polimer yapılı ucuz hissiyatı kesinlikle vermiyor.
- pbg,wild rift oyunlarında kasma yaşamadım (yüksek ayarlarda)
-ekranı canlı,güzel
-arayüzü saf androide benziyor,sade ve şık
Eksileri
-şu ana kadar bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Sadece eski telefonuma nazaran pili biraz daha hızlı düşüyor onun dışında hiç bir sıkıntısı yok
Bu fiyat bandında telefon alacaklara reealme 7 tavsiyemdir. Fiyatını hakkıyla veriyor