ahmetak111
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 12
Helio g95 cpu throttling testine baktımda full yeşil renk. helio bu işi becermişmi sizce. realme 7 alınırmı
G95 G90T'nin gelişmiş hali G90T'li Realme 6 alınıyorsa G95'li Realme 7 hayli hayli alınır.Helio g95 cpu throttling testine baktımda full yeşil renk. helio bu işi becermişmi sizce. realme 7 alınırmı
Neden?Hala 12nm. Alınmaz bence.
Şimdi kendi telefonunun fanboyluğunu yapıyor denilecek ama aynı fiyatlarda aynı markanın eski modeli 8nm işlemci kullanıyor. Sadece yeni model diye realme 7 almazdım.G95 G90T'nin gelişmiş hali G90T'li Realme 6 alınıyorsa G95'li Realme 7 hayli hayli alınır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden?
Anladım fiyat olarak bakıyorsun ama daha fiyat açıklanmadı diye biliyorum bu gibi şeyleri konuşmak için daha erken.Şimdi kendi telefonunun fanboyluğunu yapıyor denilecek ama aynı fiyatlarda aynı markanın eski modeli 8nm işlemci kullanıyor. Sadece yeni model diye realme 7 almazdım.
Ha neden realme 6 öneriyordunuz derseniz, onla birlikte redmi note 9 pro vardı o seviyelerde. Daha verimli işlemci ve batarya dışında 9 pro'nun artısının olduğunu düşünmüyordum.
Hemen hemen aynı fiyatlarda gelecek zaten..Anladım fiyat olarak bakıyorsun ama daha fiyat açıklanmadı diye biliyorum bu gibi şeyleri konuşmak için daha erken.
12 nm ama cpu stres altında yeşil renk hep. yani bişeyleri başarmışlarmı sence. önceki helio işlemciler sarı kırmızı filan oluyodu. şimdi full yeşil. o anlamda sence bişeyleri başarmışlarmıHala 12nm. Alınmaz bence.
Herhangi bir işlemci isterse antutu rekoru kırsın 700k puan alsın, fps düşüşü olmasın, verimsizse bir önemi yok.12 nm ama cpu stres altında yeşil renk hep. yani bişeyleri başarmışlarmı sence. önceki helio işlemciler sarı kırmızı filan oluyodu. şimdi full yeşil. o anlamda sence bişeyleri başarmışlarmı