Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oyun için alıyorsan 120 hz yenileme (bu her oyunda 120 fps alacağın anlamına gelmez oynadığın oyuna bağlı) ve 240hz dokunmatik hassasiyetine sahip olduğu için Poco X3 NFC alman daha doğru olur.
Neyini anlamadın yardımcı programlarla yaparsan 60 da alırsın 90 da ama bu cihaza zarar vereceği için önermem dedim ya attığın videoların çoğunda gfx tool gibi programlar kullanılıyor.
Neyini anlamadın yardımcı programlarla yaparsan 60 da alırsın 90 da ama bu cihaza zarar vereceği için önermem dedim ya attığın videoların çoğunda gfx tool gibi programlar kullanılıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu segmentte programsız 90 fps alabileceğin bir cihaz yok stabil 60 fps istiyorsan Realme 6, Mi 10 Lite 5G bunlara bak.
Hocam X3 işlemcisi ,GPU'su (overclocked) daha iyi değil mi? Dediğiniz telefonlar nasıl stabil 60fps alırken X3 45 50 alıyor ? ( Merak ettiğim için sordum yanlış anlamayın)
Hocam X3 işlemcisi ,GPU'su (overclocked) daha iyi değil mi? Dediğiniz telefonlar nasıl stabil 60fps alırken X3 45 50 alıyor ? ( Merak ettiğim için sordum yanlış anlamayın)