Poco X3 120 Hz ekran hızı, stereo hoparlör, Snapdragon 732g işlemcisi sayesinde Realme 6 ya göre daha iyi duruyor ama Ekran konusunda şikayetler var.Kağıt üzerinde Poco daha iyi olsada ekrandan dolayı Realme 6 alman bana daha mantıklı geliyor ama tercih yinede senin.bütçe max 2600 tl ama fiyat farkına değer mi değerse ona göre seçim yapıcam şimdiden tişşikkürler
Bu yoruma katılıyorum.Poco X3 120 Hz ekran hızı, stereo hoparlör, Snapdragon 732g işlemcisi sayesinde Realme 6 ya göre daha iyi duruyor ama Ekran konusunda şikayetler var.Kağıt üzerinde Poco daha iyi olsada ekrandan dolayı Realme 6 alman bana daha mantıklı geliyor ama tercih yinede senin.
Çok düşeceğini sanmıyorum.Sizce Realme 7 piyasaya girince Realme 6'nın fiyatı düşer mi?
Realme 7'nin 6'dan en önemli iki farkı batarya ve kamera.Realme 6 yerine Realme 7 alınmalı mı?
evet d:Poco fiyatına realme 7 pro var. Poco pahalandı. Oraya kadar zorlayacak mısın?
realme 7 pro nePoco fiyatına realme 7 pro var. Poco pahalandı. Oraya kadar zorlayacak mısın?
120Hz ile bildiğim tüm bilgileri söyleyeceğim.oyun için alıcağım ama 120 hz daha güzel olmaz mı işlemcisi de snapdragon hemde 6 gb ram da yeterli değil mi sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:
realme 7 proyu bu kadar önemli yapan şey nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:
realme 6 pro realme 7 prodan dah aiyi dğeil mi baktım şimdide
Oyun için alıyorsan 120 hz yenileme (bu her oyunda 120 fps alacağın anlamına gelmez oynadığın oyuna bağlı) ve 240 hz dokunmatik hassasiyetine sahip olduğu için Poco X3 NFC alman daha doğru olur.oyun için alıcağım ama 120 hz daha güzel olmaz mı işlemcisi de snapdragon hemde 6 gb ram da yeterli değil mi sizce
Ney düşünüyorsunuz şimdi? Hangi telefonu?teşekkür ederim konuyu sonlandırdığınız için duymak istediğim tüm cevapları aldım