Realme 6 vs Oppo Reno2 z

Ravenn

Asistan
Reaksiyon puanı
159
İki telefon arasında gidip geliyorum.Oppo daha premium,hem malzeme kalitesi hem de ekranını beğendim ramide 8 fakat işlemci bi tık düşük.Realme 6da ise 90 hz ve sar değerleri daha düşük ve işlemci bir tık daha iyi fakat plastik,ips ve 4 gb ram.Siz olsanız 200 daha koyup Oppo reno2z mi yoksa realme 6 mı alırdınız?(bunlardan başka telefon düşünmüyorum)

Timurid

Profesör
Reaksiyon puanı
833
ben olsam realme 6 alırdım oppo da p90 var o çok berbat bir işlemci oynu bırak günlü kulanım bile olmaz

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,065
Açık ara Oppo Reno 2z derim. Bende Şahsen kullanıyorum çok memnunum Oppo'dan.

Gayet premium bir cihaz. Ön arka Gornig glass 5 yanlar alüminyum 128 GB hafıza ve Amoled ekran olması başarılı kameralar başlıca artılar. Realme 6 pro ile benzer fiyatlar olsa kafa karışabilirdi ama bence Realme 6'nin ederi 2200-2300 TL iken şuan 3000 TL gibi fiyatlara yaklaşmış. Realme 6 orta seviye bir telefon iken Oppo Reno 2z bence orta üst segmente girer.

Bu telefonu kullanmadan Mediatek mi hee çöptür diyenlere takma bence. Öyle diye diye malzeme kalitesi sıfır premium his sıfır ekran kalitesi kasa oranı berbat kamerası tırt Çin malı telefonları aldırıyorlar insanlara. ( Telefonda körlemesine herşey işlemci olmamalı ) İnternetten oyun testlerine pil testlerine bakabilirsin gayet başarılı Oppo. Ayrıca arayüzü gayet tatmin edici.

Son düzenleme:

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,065
ama premium hasasiyeti çok seviyarsan oppo reno 2z alırsın ama telefon 4 sene falan dayanır realme 6 6 sene dayanır
Hocam şuan alacağın en pahalı telefon bile 6 sene dayanmaz sen uçmuşun biraz. Orta segment telefon alacak ne 4 senesi ne 6 senesi. Sen en son hangi telefonu 6 sene kullandın veya kullanan gördün. Ortalaması 2-3 yıldır telefon değiştirmenin maddi durumu yoksa 4 yıl zorlanır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca eklemeyi unutmuşum Oppo için Tam ekran olması büyük artı. Ayrıca Kutudan Kulaklık çıkmasıda nispeten bir artı. ( piyasa fiyatı 50-100 TL anca etsede ) Hiç yoktan idare ediyor.

Timurid

Profesör
Reaksiyon puanı
833
Hocam şuan alacağın en pahalı telefon bile 6 sene dayanmaz sen uçmuşun biraz. Orta segment telefon alacak ne 4 senesi ne 6 senesi. Sen en son hangi telefonu 6 sene kullandın veya kullanan gördün. Ortalaması 2-3 yıldır telefon değiştirmenin maddi durumu yoksa 4 yıl zorlanır.
güzel kullanımdan bahsediyorum. saatlerce pubg de tabiki ömrü kısalır bizim eski telefonlar 6 sene dayanıyordu.