Aynı fikirdeyimYa mi note 10 lite al yada poco x3.
Poco x3 yeni gördüm mi note 10 lite ghost screen sorunu varBu üçü arasından realme 6 pro öneririm. Poco X3'ü de düşünebilirsiniz.
Bunu da buraya bırakayım.![]()
1 Haftalık Realme 6 Pro Deneyimim
Değerli forum üyeleri, iyi günler. Bu konuda, son zamanlarda çıkan f/p ürünlerinden biri olan Realme 6 Pro'daki 1 haftalık deneyimlerimi paylaşacağım. Ekrandan başlayalım ; Güneş ışığında parlaklık seviyesi yeterli. Sabah ve öğlen saatlerinde ekranı görmekte zorluk yaşamıyorum. Çift ön kamera...forum.shiftdelete.net
Dediğim gibi, realme 6 pro öneririm. Linkini attığım konuyu incelerseniz 6 pro hakkında detaylı kullanıcı deneyimime ulaşabilirsiniz.Poco x3 yeni gördüm mi note 10 lite ghost screen sorunu var
Poco X3 ve Realme 6 Pro'nun bu fiyatlarda alınabilecek en iyi iki cihaz olduğunu düşünüyorum.Poco x3 varsa
Poco X3.Şu anda aklımda 3 telefon var. Realme 6 Pro,Xiaomi mi note 10 lite ve POCO X3 .Oyun oynayan ve ders çalışan biriyim sizce hangisini almalıyım(fiyat önemli değil)
Ama hangisi arada yaklaşık 300 TL fark var değerimi ve realme 6 Pro 8 GB Ram kararsızımPoco X3 ve Realme 6 Pro'nun bu fiyatlarda alınabilecek en iyi iki cihaz olduğunu düşünüyorum.
Poco X3 almanı tavsiye ederim.Snapdragon 732g,120 Hz ekran hızı, stereo hoparlör bu özellikler orta seviyede sadece Poco X3 de var.Ama hangisi arada yaklaşık 300 TL fark var değerimi ve realme 6 Pro 8 GB Ram kararsızım
Önceliğiniz performans ise Poco X3 daha mantıklı olur.Ama hangisi arada yaklaşık 300 TL fark var değerimi ve realme 6 Pro 8 GB Ram kararsızım
Poco X3 NFC öneririm.Şu anda aklımda 3 telefon var. Realme 6 Pro,Xiaomi mi note 10 lite ve POCO X3 .Oyun oynayan ve ders çalışan biriyim sizce hangisini almalıyım(fiyat önemli değil)
Hızlı şarjda da X3 NFC daha iyi gibi sanki ?Ram, ön kamera, hızlı şarj ve yazılım önemliyse, daha hafif ve ince bir telefon istiyorsanız Realme 6 Pro.
Poco x3 işini görür kesinlikleŞu anda aklımda 3 telefon var. Realme 6 Pro,Xiaomi mi note 10 lite ve POCO X3 .Oyun oynayan ve ders çalışan biriyim sizce hangisini almalıyım(fiyat önemli değil)
bide poco x3 ün kullanıcı yorumlarını beklemek lazım bazıları yok reklamdan falan geçilmiyor diyor en iyisi kullancı yorumlarına bakıp öyle karar vermek...Şu anda aklımda 3 telefon var. Realme 6 Pro,Xiaomi mi note 10 lite ve POCO X3 .Oyun oynayan ve ders çalışan biriyim sizce hangisini almalıyım(fiyat önemli değil)