Realme 6 pro bulanık ekran

arisvs2000

Asistan
Reaksiyon puanı
54
İyi günler dilerim öncelikle telefonum realme 6 pro Bi uygulamada ekran fotoğrafı aldığımda bulanık gösteriyor ekranda herhangibir sorun yok sadece ss aldığımda aldığım ss bulanık gösteriyor bunu WhatsApp'tan falan attığımda kalitesi daha da düşüyor ne yapmam gerek garantiye mi vermeliyim?

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,770
Whatsapp'da kalite düşmesi çok normal, ss olayı da bir yazılım sorunudur muhtemelen. Yeni gelen güncellemeler bazen garip sorunları da beraberinde getiriyor. Sıfırlayın cihazı muhtemelen düzelir.

Tollyver

Asistan
Reaksiyon puanı
151
1. hangi uygulamadan ekran görüntüsü alıyorsunuz?
2. uygulama, ekran görüntüsü alınmasına karşı koruma maksadıyla görüntü bulanıklaştırma yapıyor olabilir.
3. Bazen telefon ayarlarında, uygulama küçük görüntüsünü bulanıklaştırma seçeneği yüzünden böyle sorun çıkabiliyor. Ayarlarınızı gözden geçirin.

bunları göz önünde bulundurarak tekrar deneyin.

arisvs2000

Asistan
Reaksiyon puanı
54
1. hangi uygulamadan ekran görüntüsü alıyorsunuz?
2. uygulama, ekran görüntüsü alınmasına karşı koruma maksadıyla görüntü bulanıklaştırma yapıyor olabilir.
3. Bazen telefon ayarlarında, uygulama küçük görüntüsünü bulanıklaştırma seçeneği yüzünden böyle sorun çıkabiliyor. Ayarlarınızı gözden geçirin.

bunları göz önünde bulundurarak tekrar deneyin.
Hocam dediklerinizi yaptım ama yok gene aynı sıfırladım da bir uygulama kullanmıyorum ekran görüntüsü almak için
Mesaj otomatik birleştirildi:

@grbzz,
Whatsapp'da kalite düşmesi çok normal, ss olayı da bir yazılım sorunudur muhtemelen. Yeni gelen güncellemeler bazen garip sorunları da beraberinde getiriyor. Sıfırlayın cihazı muhtemelen düzelir.
Hocam sıfırladım gene aynı düzelmiyor

Tollyver

Asistan
Reaksiyon puanı
151
bir ss alıp buraya paylaşır mısın? eğer sadece whatsapp'ta gönderirken bulanıklaşıyorsa, bunun sebebi whatsapp'ın dosya boyutunu azaltmak için çözünürlüğü düşürmesi olabilir. SS buraya atarsan sebebini kesinleştirmiş oluruz.