Yasiin
Dekan
Niye kötülemeyin? Ben kötülerim sonuçta bu işin ticaretini yapmıyorsun.Bunu telefonun sahibine sormayacaksın adam kendi telefonunu kötülemez ki
Niye kötülemeyin? Ben kötülerim sonuçta bu işin ticaretini yapmıyorsun.Bunu telefonun sahibine sormayacaksın adam kendi telefonunu kötülemez ki
Rn 9 pro128 gb ya da rn8 pro 128 gb alabilirsin3000 bütçem var ve mi 9t düşünüyordum.Fakat Realme 6yı gördüm pubgde 60 fps alıyor ve 90 hz olması beni cezbetti.fakat mediatek işlemci ve 4 gb ram olması ve lcd olması düşündürüyor.Sizce alınır mı?
ne aldın reis bende Xiaomi Rn9 pro garantisiz kaçak 2000 buldum tanıdık realme 6 var aklımda hepsiburada 2500 tl arada 800 mah var diğeri şarjı rn9 pro 26 ken realme 6 9 filan oluyor neredeyse çok fark ediyor pubg de 1 maçta rn9 proda 7 gidiyor realme de 13 filan ne yapcam bilm bilemiyomTelefon alalı 3 ay oldu ama yine de teşekkürler![]()
P40 litrne aldın reis bende Xiaomi Rn9 pro garantisiz kaçak 2000 buldum tanıdık realme 6 var aklımda hepsiburada 2500 tl arada 800 mah var diğeri şarjı rn9 pro 26 ken realme 6 9 filan oluyor neredeyse çok fark ediyor pubg de 1 maçta rn9 proda 7 gidiyor realme de 13 filan ne yapcam bilm bilemiyom