Real Madrid 1-0 Bayern Münih - Video, Maçın Özeti, Golü | 23 Nisan 2014 Çarşamba

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mazruf

Guru
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,117
Puanları
293
Yaş
41
Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Real Madrid, Bayern Münih'i 1-0'la geçti.

Maçın özetini izlemek için tıklayınız...

benzema.jpg


Dev eşleşmenin ilk raundu Real'in!

Bayern Münih maça etkili başladı. Sağlık sollu ataklarla rakibi bunaltan ve rakip kalede de net pozisyonlar bulan Alman devi, buna karşın aradığı golü bulamadı.

Bayern Münih ilk büyük tehlikeyi 5. dakikada yakaladı. Toni Kroos'un ceza sahası dışından uygun durumdaki vuruşu defanstan döndü. 14. dakikada Bastian Schweinsteiger'in penaltı noktası yakınından şutunu kaleci Iker Casillas iyi reaksiyonla kurtardı.

BENZEMA SAHNEYE ÇIKTI
19. dakikada Real Madrid'in golü geldi. Ronaldo'nun ara pasında cezasahası sol içine giren Coentrao, arka direğe ortasını yaptı. O noktada bomboş durumdaki Karim Benzema affetmedi ve ağları havalandırarak Real Madrid'i 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra Real net fırsatlar yakalarken 26. dakikada Cristiano Ronaldo, altı pas içerisinde bomboş durumda topu kale yerine üstten auta gönderdi ve takımını mutlak bir golden etti.

İlk yarının kalan dakikalarında önemli bir başka pozisyon 45'te yaşandı. Pozisyonun kahramanı yine Ronaldo olurken; Portekizli, ceza sahası dışından sert vurdu, defans gol izni vermedi. İlk yarı da Real Madrid'in 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya takımlar dengede başladı. İki ekip de gol için bastırırken; 68'de Cristiano Ronaldo, cezasahası sol içinde topla buluştu, uygun durumda vuruşunu yaptı kaleci Neuer gol izni vermedi.

İki dakika sonra bu kez gole yaklaşan Bayern oldu. Arjen Robben, ceza sahası sağ iç çaprazında topla buluştu vuruşunu yaptı; ancak defansın müdahelesi gol izni vermedi.

81'de ise Bayern Münih'in tehlikeli geldi. Müller, cezasahası dışından müthiş vurdu, defanstan seken top sol direğin az farkla yanından auta gitti.

83'te Cristiano Ronaldo'nun yerine 73. dakikada oyuna giren Gareth Bale, soldan cezasahasına girdi, ortadaki Benzema'ya doğru ortaladı. Son anda araya giren Dante, kritik bir müdaheleyle topu kornere gönderdi ve net bir golü önledi.

84'te Casillas yüzde yüzlük bir golü önledi. Mandzukic'in sağ kanattan cezasahasına ortasında Götze penaltı noktası yakınında topla buluştu, sert vurdu, kalesinde devleşen Iker Casillas mutlak bir golü önledi ve Bayern'e beraberlik şansı tanımadı.

BAYERN'DEN PENALTI İSYANI
90+2'de ise Bayern Münih penaltı diye isyan etti. Müller, ceza sahası içerisinde topa vurmak isterken, Xabi Alonso'nun müdahelesiyle yerde kaldı. Müller ve Bayern Münih yedek kulübesi penaltı diye uzun süre ısrar ederken; hakem Howard Webb devam dedi.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Real Madrid, son şampiyon Bayern Münih'i 1-0 yenerek rövanş için avantaj sağladı.


REAL MADRİD: 1 - BAYERN MÜNİH: 0

STAT:
Santiago Bernabeu
HAKEM: Howard Webb

REAL MADRİD: Casillas, Pepe, Ramos, Fabio Coentrao, Carvajal, Xabi Alonso, Modric, Di Maria, Isco, Ronaldo, Benzema
TEKNİK DİREKTÖR: Carlo Ancelotti

BAYERN MÜNİH: Neuer, Dante, Rafinha, Boateng, Lahm, Ribery, Robben, Alaba, Schweinsteiger, Kroos, Mandzukic
TEKNİK DİREKTÖR: Pep Guardiola

Gol:
Dk. 19 Benzema


KAYNAK
 

neskalii

Profesör
Katılım
25 Mayıs 2008
Mesajlar
3,932
Reaksiyon puanı
23
Puanları
218
Yaş
39
iki tarafta güzel oynadı bence bol pozisyonlu bi maç oldu :)
 

nailasmu

Profesör
Katılım
6 Mayıs 2013
Mesajlar
2,166
Reaksiyon puanı
5
Puanları
218
Yaş
31
Beklediğim oyun bu diyildi
 

Aretios

Profesör
Katılım
13 Kasım 2009
Mesajlar
3,815
Reaksiyon puanı
3
Puanları
218
dsmartı bugun ıptal ettırdım la aksamına da mac varmıs....
Yine yaglı kazıklara gelesin dsmart....
 

mazruf

Guru
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,117
Puanları
293
Yaş
41
Rövanş maçı bundan daha heyecanlı olacaktır.
 

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,456
Reaksiyon puanı
530
Puanları
0
Bayern tek kale oynadı pozisyon bulamadı, Real 2-3 kontraya çıktı bir tanesini attı. :)

Rövanş maçında Bayern en az 3 tane sallar gibi.
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
bayern rovansta 3 tane sallar mi bilinmez ama sen coktan sallamissin bile
 

M.Schumacher

Öğrenci
Katılım
5 Mart 2014
Mesajlar
66
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Bayern tek kale oynadı pozisyon bulamadı, Real 2-3 kontraya çıktı bir tanesini attı. :)

Rövanş maçında Bayern en az 3 tane sallar gibi.
Hocam bence burda kullandığınız tek kale oynadı ibaresi yanlış , tek kale oynayan takım POZİSYONA boğar . Bayern guardiola ile sıkıcı ve gereksiz bir oyun anlayışına girmekle beraber Real Madrid hızlı ve direk sonuca giden oyunuyla o 2-3 kontra pozisyonunu bulup golü takmış :) . Evet gönlüm Madridden yana Zizou yedek klübesinde hazır bekliyor işler ters giderse almanyada girebilir oyuna : ))))
 

oslun

Dekan
Katılım
2 Aralık 2008
Mesajlar
7,659
Reaksiyon puanı
33
Puanları
228
ronaldo ve bale ile madrid, deplasmanı golsüz geçmeyeceği için bayern'in en az iki farklı kazanması gerekecek, bu da zor iş.. bence madrid final biletinin %75'ini aldı.
 
Üst