Ready boost silinmiyor

Bilimzeka

Doçent
Reaksiyon puanı
0
readyboost silinmiyor ne yapmalıım biri açıklar mı? yeniden dene,atla,iptal seçenekleri çıkıyor çalıştığı için bilmemne diyor

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Readyboost olan usb , hafıza kartının üzerine sağ tıkla, readyboost seçeneğine gel. "Bu aygıtı kullanma seçeneğini seç" tamam de , sonra güvenli kaldır. Büyük ihtimal olacaktır.

Bilimzeka

Doçent
Reaksiyon puanı
0
saol oldu ama bide usb me new folder bide regsvr dosyası atıyo otamatik siliyorum tekrar geliyo onada çözüm bulursanız

---------- Post added at 19:21 ---------- Previous post was at 19:01 ----------

cevap

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
O virüs olabilir. Bir ekran görüntüsü eklesen daha iyi bir cevap verebilirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
özellikler üstte readyboost yazıo tıkla bu aygıtı kullanmaya tıkla altta uygulaya tıkla ve sonra tamama tıkla

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya abi benim usb den silmek istiyorum ama silinmiyor nasıl yapabilirim ? lütfen yardım eder misiniz ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:biggrin:gençler flash belleğin içine girip ready boost üzerine sağ tıklayıp bu aygıtı kullanma yı işaretleyip kısa bi işlem den sonra kalkıyo:biggrin:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya ben ready boost bölümüne geliyorum ama bende seçenekler yok ''bu aygıt salt okunurla baglantılı' flan uzun bi yazı var lütfen yardım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar benim pc masaüstü ama kasasız win xp çok kasıyo ne yapmalıyım :/

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim flasa işte o koruma yaptı kardeşim kalkmıyor ne bir öge atılabiliyor nede siliniyor yardı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya daha ayrıntılı açıklaması hala anlamayanlar için usb ye girin redyboots a sağ tıklayın özellikler diyin bu aygıtı kullanma diyin silinecektir

okeymax

Asistan
Reaksiyon puanı
0
benim flashım da bu çıkıyor
_wctuUzuQUJbF

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:dil::dil::dil::dil:boş bir yerde sağ'a tıkla bu klsörü öznelleştire bas readboysa gir bu aygıtı kullanmaya bas

S

SDN Okuru

SDN Okuru
özelliklere girip readyboost a gir oradan readyboost kullanmaya bas biraz bekle sonra kalkıyor :dirol: