Soru Razer Viper Ultimate farede scroll tuşu aşağı inmesi gerekirken yukarı çıkıyor

DarkShadoWDSW

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Merhabalar, 7-8 ay önce aldığım Razer farem 1-2 aydır sorun çıkarıyor. Bir sayfaya girdiğimde hiç fark etmez (YouTube, Facebook veya Instagram) sayfada aşağı doğru inmek için tekerleği (scroll) kullanıdığımda sayfada 2 kademe aşağı inerken 1 kademe kendisi yukarı çekiyor veya tam tersi içinde mevcut. Sayfada yukarı çıkarken 2 kademe çıkıyorsa mesela 1 kademe aşağıya iniyor ve ben bunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen moderatör:

DarkShadoWDSW

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Bende de oluyordu, yılda bir söküp oraya WD40 sıkıyorum artık, ilk aldığım haline geliyor 😄
Nasıl söküyorsunuz peki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam güçlüce üfleyin scroll'un olduğu yere. Saçma gelecek ama başka forumlarda bu önerilmiş ve çoğu kişinin ki düzelmiş.
hocam Allah razı olsun yeminle aldım mouse'u direkt üfledim sağlam ve dediğin gibi oldu :tearsofjoy:

vigilantemre

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,971
Nasıl söküyorsunuz peki

hocam Allah razı olsun yeminle aldım mouse'u direkt üfledim sağlam ve dediğin gibi oldu :tearsofjoy:
Üfleyerek düzelmesi de ayrı bir olaymış valla, düzelmesine sevindim 😆
Bendeki A4Tech'in basit bir modeli hocam, sizdeki nasıl sökülür bilmiyorum ama gerek kalmadı zaten, vay be 😂

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,735
Nasıl söküyorsunuz peki

Allah sizden de razı olsun hocam :). Sevindim düzeldiğine.