D
Deleted member 216045
SDN Okuru
Yurtdışından getirebilecek veya elinde sıfır kutulu satan ulaşsın nakit para vericem
bildiğin mouse :devil2:Güzel bir şeye benziyor.
eyw hocam bakarım suan para kazanıorm malum işwww.boxinthebag.com bu siteden yurt disindan gelecek birini bulabilirsin ona aldirip türkiyede parasini ödeyebilirsin istersen ürünü oraya koy ve sansini dene ; )
tr de akrabavarsa ona gönder alayımYollamasina yollarim da ödeme isini nasil yapacaz?
www.boxinthebag.com bu siteden yurt disindan gelecek birini bulabilirsin ona aldirip türkiyede parasini ödeyebilirsin istersen ürünü oraya koy ve sansini dene ; )
Yollamasina yollarim da ödeme isini nasil yapacaz?
şöyle sorayım@ChevChelios
Hesapladim da benim icin karli bir alisveris degil. Mouse'la birlikte DHL'e nakliye parasi verdi mi pahaliya patliyor. Bu almak istedigin mouse tr'de yok mu? Bekleyip cikinca alsan daha iyi olmaz mi?
www.boxinthebag.com bu siteden yurt disindan gelecek birini bulabilirsin ona aldirip türkiyede parasini ödeyebilirsin istersen ürünü oraya koy ve sansini dene ; )
arada 20 tl fark var ben sanalmarketmden 340 a aldım@ChevChelios
Hocam mouse + dhl ora parasi 360TL'ye denk geliyor. Yollamis oldugun sayfadan siparis versen daha karli cikarsin
hocam adam 350 tl'e satan adam çalışıyormu diye mousu açmış kutusunu ee ben unboxing yapıyorum ne manası kaldı
aynen aga.
350 tl e amazondan alınmış sıfır kutulu buldum inş. alcm
Adam ilk para gönder vs... dalgası yaptı.
hocam bu siteden birşey anlamadım az açıklayablrmsnzwww.boxinthebag.com bu siteden yurt disindan gelecek birini bulabilirsin ona aldirip türkiyede parasini ödeyebilirsin istersen ürünü oraya koy ve sansini dene ; )
hocam bu siteden birşey anlamadım az açıklayablrmsnz
hocam özelden face bıraksam bana ayrıntılı analatablrmsnz.Mesala ben almanyadan istanbula gelicem, valizimde bos yer var, ve bu siteye girip seyehatimi kaydediyorum, almanyadan ihtihaci olan kisi beni bulup, bu ürünü onun icin getiriorum, tabi arada komisyon filen devreye giriyor. ama posta parasi ve gümrük olayi aradan kalkiyor.
[video=youtube;8qJB7rP8R_0]http://www.youtube.com/watch?v=8qJB7rP8R_0[/video]