Yardım Razer kulaklık garanti sorunu

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,681
Merhabalar. Yaklaşık 1-1.5 sene önce razer kraken te aldım hepsiburada'dan. Yakın zamanda kablosu üzerindeki ses açma kısma tuşu hareket ettirildiğinde kulaklıktaki ses bozulmaya başladı. Bende garantiye gönderdim dün. Bugün ulaşmış ve tamir edilemeyeceği söylendi. Hepsiburada ya ulaşıp iade almam gerekiyormuş. Asıl sorunum ürünü ben aldığım zaman 500 liraydı. Şimdi en ucuz 1200 lira. Ben bu 500 lirayı alsam hiç bir işime yaramayacak. Kullanıcı hatası da yok. İade almak zorundamıyım yoksa tüketici hakem heyetine mi başvurayım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pardon en son bir kaç hafta önce baktığımda 1200 liraydı şimdi 1700 olmuş.

Son düzenleme:

Alanur Erdemir

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
19,152
Onca kişiye yardım ettiniz fakat konu açtığınızda kimse yardım etmemiş. Tüketici hakem heyetine başvurun. Olmaz ise başka çözümler önereyim.

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,681
Konu biraz eski ama yine de yanıtlayayım. Baya uğraştım neredeyse 2-3 hafta sürdü. Öncelikle razer'la görüştüm sonra defalarca Ürünü aldığım yer ve razer'ın Türkiye'de ki tamir işleriyle uğraşan firmayla e postalaştım. Baya sorun çıktı ürün garantiden bana gelene kadar uğraştım. Çünkü ürünün faturadaki fiyatını iade edeceklerini söylediler. Tabi malum ürünün fiyatı 2 katına çıkmıştı iade alsam bile yenisini alamazdım. O yüzden baya uğraştım tamir istiyorum iade değil diye. En sonunda İzmir'de ki toplama yerine götürdüm ve kulaklığı verdim. Yaklaşık 1-2 hafta içinde de geri geldi kulaklığım. Bu süre içinde tüketici hakem heyetine başvuruyu başlatıcaktım aslında ama biraz daha firmaların üstlerine gidince kabul etmek zorunda kaldılar o yüzden hiç uğraşmadım.

Alanur Erdemir

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
19,152
Sorun çözülmüş en azından. Güle güle kullanmaya devam edin.