Razer Deathadder Chroma almayı düşünüyorum , değer mi ?

Starkbeyi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu aralar bi gaming mouse almayı düşünüyodum.Aklımdaki fiyatı 50-100 tl arasındayken mouse modellerine baktığımda kaliteli ve sağlam bi mouse fiyatının en az 120-160 tl arasında olduğunu gördüm.Şahsen bunları da pek beğenemedim.Thermaltake olsun Bloody olsun Logitech olsun Steelseries olsun hepsine baktım ama maalesef kafama pek yatmadı ve Razer Deathadder Chroma'yı gördüm.Açık konuşayım okuyorum durumumuz öyle her donanımımı Razer alacak kadar kaliteli değil ve aylık bana artan para yaklaşık 100-120 tl oluyor . Mouse'un fiyatı şuan yanında mousepad'i hediyeli 280 TL . Sizce benim durumumdaki biri için değer mi , uzun süre kullanabilirmiyim veya sizin de daha uygun fiyata ele tam oturacak rahat ve kaliteli mouse önerileriniz var mı ? Bu arada Razer'ın donanımlarını düzenlemek (macroları,ışıkları vs.) için olan programı Synapse ücretsiz diye biliyorum , doğru mudur ? Şimdiden tüm yorumlarınız için teşekkürler.:thumbup:

Hydra*

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence değer. Çok iyi bir mousedır kendisi.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Goliathus mousepad veriyorlar yanında. Fps oyunları için müthiş bir ikili. Adil Scream gibi pro oyuncular da kullnaoyor bu ikiliyi.

yarasa446

Asistan
Reaksiyon puanı
18
1.5 senedir kullanıyorum ilk günkü gibi her türlü değer alabilirsin