Razer Deathadder 3500'ümdeki garip siyah nokta

Kağan Oduncu

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
10
Binden aldım çok heves ettim normal bakınca gözükmüyor ama ben ultra takıntılı biriyim ve takmadan duramıyorum şu an 5 TL lik mays kullanmak istiyorum o derece bu siyah nokta mausun içini açıp temizlersem gider mi tam logo kısmında dışarıdan müdahale etmeyi çok denedim ama olmadı napabilirim buna

Ben bunu editleyip atmaya çalıştım ama edilenince dosya büyük dedi
Resmin ortasındaki 3 tane oval e benzeyen şeklin sağ alt taki ovalin sol altinda farkediliyor zaten nolur help me
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bakın yakınlastirdim aşırı küçük bir nokta

Bakın yakınlastirdim aşırı küçük bir nokta

Ekli dosyalar

• IMG-20190624-WA0020.jpeg
    IMG-20190624-WA0020.jpeg
    82.8 KB · Görüntüleme: 257
  • Screenshot_20190626-221748_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20190626-221748_Samsung Internet.jpg
    44.7 KB · Görüntüleme: 223

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,593
Siyah nokta ile alakası olduğunu sanmıyorum malzeme kesimleri milimetrik değil bazı kısımlarda bu tarz hatalar(buna da hata denmez ama) olabilir. 40 yıl baksam şu noktayı bulamam fazla takılma kullan geç.

Isaac42

Profesör
Reaksiyon puanı
2,525
Özür dilerim efendim, ancak biraz fazla abarttınız. Sonuçta oraya lazer ile baskı yapılıyor ve ısı oraya sıçramış olabilir vs. Bunlar çok çok çok ufak üretim hataları

Usain

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
15,171
Bir tek ben mi göremiyorum acaba?
Performansa bir etkisi var mı? :D Bu hiç büyük bir problem değil. Sonuçta fareyi mikroskop altında incelemiyoruz. Rahat olun.

Kağan Oduncu

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
10
Performansa bir etkisi var mı? :D Bu hiç büyük bir problem değil. Sonuçta fareyi mikroskop altında incelemiyoruz. Rahat olun.
Kanka ben baya takıntıliyim ya büyütüp attığımda dikkatli bakarsan görürsün

bakıyorum ama göremiyorum nerede?
Bak telefondan aldığım ss in tam ortasındaki yerin alt kısmında ufak siyah çıkıntı​

Siyah nokta ile alakası olduğunu sanmıyorum malzeme kesimleri milimetrik değil bazı kısımlarda bu tarz hatalar(buna da hata denmez ama) olabilir. 40 yıl baksam şu noktayı bulamam fazla takılma kullan geç.
Teşekkürler bunu normalde fark etmek zor ama benim gözüm takılıyor oraya bir iki tane daha böyle küçük yerler var içini açsam ve lazer kesimini temizlesem gider mi?

Teşekkürler bunu normalde fark etmek zor ama benim gözüm takılıyor oraya bir iki tane daha böyle küçük yerler var içini açsam ve lazer kesimini temizlesem gider mi?

Performansa etkisi yok görsel tamamen zaten normalde pek gözükmüyor fakat dibine girersen

Son düzenleme: