Raul burada kral olurdu

Bu konuyu okuyanlar

soner23

Profesör
Katılım
20 Mart 2008
Mesajlar
1,543
Reaksiyon puanı
62
Puanları
48
news_manset_resim_4w_Raul01.jpg


Siyah-Beyazlı takımın yöneticilerinden Cengiz Zülfikaroğlu, sezon başında talip oldukları Raul'un Beşiktaş'a gelmeyerek hata yaptığını söyledi.

Başarılı yönetici, Schalke'de sadece bir gol atabilen yıldız futbolcu için, "Bizde olsa gollerini atar, Siyah-Beyazlı taraftarlar da onu baştacı yapardı." dedi.

Beşiktaş Futbol Komitesi Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, Raul Gonzalez'in Siyah-Beyazlı takımı seçmeyerek büyük hata yaptığını söyledi. Ricardo Quaresma ve Guti Hernandez'in Beşiktaş'a kazandırılmasında önemli rol oynayan Zülfikaroğlu, Raul'a Schalke'den daha az bir ücret önermediklerini belirtti. Tecrübeli yönetici, "Raul, Beşiktaş'a gelseydi kral olurdu. Guti Beşiktaş'ı tercih ettiği için ne kadar doğru bir karar verdiğini her fırsatta dile getiriyor. Raul da bizi tercih etseydi aynı durum söz konusu olacaktı." ifadelerini kullandı.

Schalke'nin önemli transferler yapmasına rağmen istediği sonuçları alamadığını da kaydeden Zülfikaroğlu düşüncelerini şöyle aktardı: "Beşiktaş, Raul'u alabilmek için her türlü fedakârlığı yaptı. Taraftar da onun gelmesini çok istiyordu. Almanya'da hem takımı kötü gidiyor hem de sadece bir gol atabildi. Burada olsa en az 5 gol atar ve taraftar onu baştacı yapardı." Guti ve Quaresma'nın çok kısa sürede Beşiktaş'la bütünleşmesinde tribünlerin payının önemli olduğunu vurgulayan Cengiz Zülfikaroğlu, "Raul, İstanbul'da Almanya'dan daha mutlu olurdu. Schuster gibi anlaşabileceği bir de teknik adam mevcuttu." dedi.

Kaynak
 

kosasker

Profesör
Katılım
24 Aralık 2008
Mesajlar
3,195
Reaksiyon puanı
49
Puanları
48
Sert futbol savunucuları ve saz ekibi tarafından sakatlanırdı, hiç bir şey de yapamazdı.
 

pesimist

Rektör
Emektar
Katılım
30 Eylül 2005
Mesajlar
18,590
Reaksiyon puanı
2,008
Puanları
113
Yaş
40
Raul'un gelmediği iyi oldu. Sevinmiştim... Türkiye ligi o kadar kolay bir lig değil ayrıca. Yabancıları kral yaptığımız dönemler geçti... Oynarsa kral olur. Oynamazsa go go go aley aley aley...
 

mendocino

Rektör
Katılım
9 Ocak 2009
Mesajlar
11,032
Reaksiyon puanı
81
Puanları
48
nerde kral olucakti toto süper ligdemi?? sampiyonlar liginde oynuyo kral olmasa nolcak ayrica raul zaten her gittigi takımda kraldır..
 

eray045

Rektör
Emektar
Katılım
12 Nisan 2008
Mesajlar
12,600
Reaksiyon puanı
250
Puanları
63
şuanki durumundan daha iyi olurdu.
şimdi shalke'de sürünüyor
 
Üst