Bagcivan
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 5
Arkadaşlar malumunuz rap'e büyük ilgi olan bu günlerde star tv akıllı bir iş yapmış ve rapstar isimli yarışma programı başlamıştır bu konu hakkındaki düşünceleriniz.
Ben biraz kulak misafiri oldum ama pek beğenmedim açıkçası.Rap çok ilgi alanıma girmiyor ama çok zor olduğunu biliyorum.Haliyle acemiler söyleyince çok eğreti duruyor.Hoşlanmadım pek..
Ben de aynen böyle düşünüyordum.AMAAAAA!
sagopa yı dinleyene kadar...Dinledikten sonra tüm şarkılarını dinledim bir çoğu müzik listeme girmeyi başardı.. sana repi sevdireceğini düşündüğüm bir şarkı tavsiye ediyim sen bulursun izlersin
sagopa kajmer ateşten gömlek
sınıf arkadaşımın babası o yarışmada rapçilerden biriyle düet yapıyor ama hiç izlemedim programı dolayısıyla da kimle düet yaptığını bilmiyorum
çocuk yarışmanın birincisi zaten belli maksat programı uzatmak diye çekim yapıyolar diyo ama kim olduğunu sormadım
isterseniz yarışmanın birincisi kim olduğunu öğrenip yazıyım
Serserilerin tercihiEn Baba Rapçi CEZA!!!
O kadar işte... Sagodan başka da rapçi tanımam.![]()
aynı fikirdeyimİlk mesaja yorum eklemek istamediğim için şimdi yazıyorum yorumumu.
yarışmayı izlemeden önce bu yarışma hakkımdaki düşüncelerim iyi yöndeydi rapi tanıtmak adına !!
bugün yarşmanın bir bölümünü izledim ve rapi tanıtmayı bırakın rapin hakkını veren bir yarışma olmadıgına kanaat getirdim.türkçe rap için utanç veren bir proje.bence rap bu değil rapi de bu şekilde anlatamazlar vede yarışma formatının yarı pop ve rock olması yani düet (feat) şeklinde olması çok saçma.ben inanıyorum ki ceza orada jürilik yapmaktan hiç hoşnut degil.bu yarışmada şunu tekrar anladım rap dinlemeye tam zamanında başlamışım artık rapte o zirveye çıkma sürecinceki kaliteyi tekrar yaşayamıyacagız yani bir rapstar tadında albüm dinleyemiyecegiz yani bir pesimistin gözyaşları ,kafile tadında albümler olmayacak.ben o yarışmayı severek izlecegimi düşünüyordum şimdi sadece ceza yı dinlemekten ibarettir.Burada şunuda hatırlatmak gerekir sago bence çok dogru bir karar almış tv konusunda.aslında daha çok ifade etmek istedğim şeyler var bu konu hakkında.Herşeye rağmen rapi yaşamak gerekir.