Rapstar

Bagcivan

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar malumunuz rap'e büyük ilgi olan bu günlerde star tv akıllı bir iş yapmış ve rapstar isimli yarışma programı başlamıştır bu konu hakkındaki düşünceleriniz.

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Ben biraz kulak misafiri oldum ama pek beğenmedim açıkçası.Rap çok ilgi alanıma girmiyor ama çok zor olduğunu biliyorum.Haliyle acemiler söyleyince çok eğreti duruyor.Hoşlanmadım pek..

Bagcivan

Doçent
Reaksiyon puanı
5
İlk mesaja yorum eklemek istamediğim için şimdi yazıyorum yorumumu.

yarışmayı izlemeden önce bu yarışma hakkımdaki düşüncelerim iyi yöndeydi rapi tanıtmak adına !!

bugün yarşmanın bir bölümünü izledim ve rapi tanıtmayı bırakın rapin hakkını veren bir yarışma olmadıgına kanaat getirdim.türkçe rap için utanç veren bir proje.bence rap bu değil rapi de bu şekilde anlatamazlar vede yarışma formatının yarı pop ve rock olması yani düet (feat) şeklinde olması çok saçma.ben inanıyorum ki ceza orada jürilik yapmaktan hiç hoşnut degil.bu yarışmada şunu tekrar anladım rap dinlemeye tam zamanında başlamışım artık rapte o zirveye çıkma sürecinceki kaliteyi tekrar yaşayamıyacagız yani bir rapstar tadında albüm dinleyemiyecegiz yani bir pesimistin gözyaşları ,kafile tadında albümler olmayacak.ben o yarışmayı severek izlecegimi düşünüyordum şimdi sadece ceza yı dinlemekten ibarettir.Burada şunuda hatırlatmak gerekir sago bence çok dogru bir karar almış tv konusunda.aslında daha çok ifade etmek istedğim şeyler var bu konu hakkında.Herşeye rağmen rapi yaşamak gerekir.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Ben biraz kulak misafiri oldum ama pek beğenmedim açıkçası.Rap çok ilgi alanıma girmiyor ama çok zor olduğunu biliyorum.Haliyle acemiler söyleyince çok eğreti duruyor.Hoşlanmadım pek..

Ben de aynen böyle düşünüyordum.AMAAAAA!

sagopa yı dinleyene kadar...Dinledikten sonra tüm şarkılarını dinledim bir çoğu müzik listeme girmeyi başardı.. sana repi sevdireceğini düşündüğüm bir şarkı tavsiye ediyim sen bulursun izlersin

sagopa kajmer ateşten gömlek

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
öncelikle rap müziği pek sevmeyen biriyim. gerek müziğin çıkış kaynağı olan duygu gerekse tarz olarak bana göre değil. ama dinleyen herkese herkese saygı duyarım..

ben de daha iyi tanıyabilmek amacıyla bir kısmını izledim ancak tanıtmak ve geliştirmekle hiç alakası olmayan hatta köstek olabilecek antipati üretebilecek bir program profili sergiledi. hiç beğenmedim.tamamen düet şeklinde olması da bence kötü. neredeyse hiçbiri şarkı sözlerini ezberlemememişti haliyle ilkokulda şiir okuyan çocuklar gibiydiler. birçok şey gibi sunucu performansı da bence kötüydü.kaç yıllık rap dinleyicisi gibi davranmaya çalıştı ama kıvıramadı.

zayıf bir program olmasını daha ilk bölüm olmasına bağlıyorum.. ama bir daha izler miyim o da ayrı konu...

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Ben de aynen böyle düşünüyordum.AMAAAAA!

sagopa yı dinleyene kadar...Dinledikten sonra tüm şarkılarını dinledim bir çoğu müzik listeme girmeyi başardı.. sana repi sevdireceğini düşündüğüm bir şarkı tavsiye ediyim sen bulursun izlersin

sagopa kajmer ateşten gömlek

Sagopa Kajmer ( Yunus Özyavuz ) 1996'da ÖSS Sözel birincisi olmuştur. İstanbul Üniversitesi Fars Dili ve Edebiyatı Bölümünü kazanmıştır.

Buradan da anlayabileceğimiz üzere Sagopa Kajmer sadece bir Rapçi değildir. Söz sanatları konusunda ustadır. Bunu yaptığı şarkıların sözlerinden de anlayabiliriz.

Bu arada ;

Ateşten Gömlek
Muamma
Fırtına ve Şimşek
Hep Taarruz Var
Sonumuz Yakın Mesafe

Eskilerden Baytar ve Vasiyet'i önerebilirim.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Haberim yok ama gereksiz olduğunu anlamak zor değil

StryKer

Doçent
Reaksiyon puanı
5
3. hafta da geçti ama hala yarışmada düzelme yok. Ceza isyanlarda ama anlaşmayı bozamıyor bellki...

Bu yarışmada sizin favoriniz kim?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Adamakıllı hiç izlemedim o programı. Sagoyu sevdiğimden olsa gerek. :D

StryKer

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bende Severim sago yu ama rap için izliyoruz.

StryKer

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar bu hafta Rapstar yarışmasında final var.. Benim Favorim 103 Burak. Sizlerinde desteklemesi için 103 yaz 3004 e gönderebilirsiniz.

Burakın Yaptığı şarkılar çok hoşuma gidiyor. Buyrun bi şarkısı

http://www.youtube.com/watch?v=hTCIlc342CE

neresionline

Asistan
Reaksiyon puanı
2
sınıf arkadaşımın babası o yarışmada rapçilerden biriyle düet yapıyor ama hiç izlemedim programı dolayısıyla da kimle düet yaptığını bilmiyorum:)
çocuk yarışmanın birincisi zaten belli maksat programı uzatmak diye çekim yapıyolar diyo ama kim olduğunu sormadım
isterseniz yarışmanın birincisi kim olduğunu öğrenip yazıyım

StryKer

Doçent
Reaksiyon puanı
5
sınıf arkadaşımın babası o yarışmada rapçilerden biriyle düet yapıyor ama hiç izlemedim programı dolayısıyla da kimle düet yaptığını bilmiyorum:)
çocuk yarışmanın birincisi zaten belli maksat programı uzatmak diye çekim yapıyolar diyo ama kim olduğunu sormadım
isterseniz yarışmanın birincisi kim olduğunu öğrenip yazıyım

anlattığın gerçekleri pek yansıtmıyor ama sen bi öğren bakalım kim birinci olacakmış bilelim :p

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Bence çok saçma bi program Güzelim müziği rap katarak batırıyorlar :D
Rapde kendi başına bi müzik ama bunu normal bi slow parçaya katarak sölersen amele işi olur..

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Rap dinlemeyi fazla sevmem ama Sagodan başka da rapçi tanımam. :D

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
İlk mesaja yorum eklemek istamediğim için şimdi yazıyorum yorumumu.

yarışmayı izlemeden önce bu yarışma hakkımdaki düşüncelerim iyi yöndeydi rapi tanıtmak adına !!

bugün yarşmanın bir bölümünü izledim ve rapi tanıtmayı bırakın rapin hakkını veren bir yarışma olmadıgına kanaat getirdim.türkçe rap için utanç veren bir proje.bence rap bu değil rapi de bu şekilde anlatamazlar vede yarışma formatının yarı pop ve rock olması yani düet (feat) şeklinde olması çok saçma.ben inanıyorum ki ceza orada jürilik yapmaktan hiç hoşnut degil.bu yarışmada şunu tekrar anladım rap dinlemeye tam zamanında başlamışım artık rapte o zirveye çıkma sürecinceki kaliteyi tekrar yaşayamıyacagız yani bir rapstar tadında albüm dinleyemiyecegiz yani bir pesimistin gözyaşları ,kafile tadında albümler olmayacak.ben o yarışmayı severek izlecegimi düşünüyordum şimdi sadece ceza yı dinlemekten ibarettir.Burada şunuda hatırlatmak gerekir sago bence çok dogru bir karar almış tv konusunda.aslında daha çok ifade etmek istedğim şeyler var bu konu hakkında.Herşeye rağmen rapi yaşamak gerekir.
aynı fikirdeyim ;)

hakimebu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
o kadar kalitesiz bir program ki...buram buram bayagilik kokuyor yani.rap i mahvettiler bu programda ceza da dahil olmak uzere.cezada kalitesini cok bozdu artik her programa katiliyor sacma sacma yerlere..gecen mavi boncuk a bile cikti dusunun artik iyy igrencc