RapidShare'i Dert Etmeyin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan snra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

enderknt

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Abi yani programla indirmeyi beceremedim :)

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
options kısmına gelip plugins'e tıkla oradan hoster seçeneklerinden rapidshare.com u seç ve orda hangi sunucudan indirme istersen onu seç ve ok'e tıkla.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Tam otomatik yapılamaz mı çok mu zor ruslar yapıyor biz neden yapamıyoruz....

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
iyi akşamlar. benim sıkıntım cryptload bir dosyayı indirip diğerine geçerken bekleme süresi. bu arada bağlantımı kesip tekrar bağlatmak için bir ".bat" dosyası gerekiyor. internette biraz aradım bir tane buldum ama çalışmadı. ilgisi ve bilgisi olanlar paylaşabilir mi. usb modem kullanıyorum bu arada

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
zelenga dedi ki:
iyi akşamlar. benim sıkıntım cryptload bir dosyayı indirip diğerine geçerken bekleme süresi. bu arada bağlantımı kesip tekrar bağlatmak için bir ".bat" dosyası gerekiyor. internette biraz aradım bir tane buldum ama çalışmadı. ilgisi ve bilgisi olanlar paylaşabilir mi. usb modem kullanıyorum bu arada

bugünün bedava olan yazılımını sana tavsiye ederiz.

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
nihayet sorunu çözdüm ve paylaşayım dedim. (usb modem kullananlar için)
cryptload programında ayarlar bölümünden Router sekmesine geçiyoruz.Donanım ismi verilen bölümde "Dosyayı aç" seçeneğinden hazırladığımız ".bat" dosyasını gösteriyoruz.
Kod:
rasdial /disconnect
rasdial baglan "kullanıcıadı@ttnet" "şifre"
NOt defterini açıp yukarıdaki kodu yapıştırıyoruz. tabiki kullanıcıadı ve şifre bölümünü kendimizinkine uyarlayarak. kaydederken "kayıt türü"nü tüm dosyalar yapıp herhangi bir isim yazıp sonuna .bat ekleyerek kaydediyoruz. sonra bu kaydettiğimiz dosyanın olduğu klasöre internete bağlanırken kullandığımız kısayolu da adını "baglan" olarak değiştirip koyarsak işlem tamamdır.
biraz uzun oldu ama basit bir işlem gerçekten ;)

rkn_ctn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
herkese merhaba ben bu programı indirdim her şey ii güzelde şu frameworklerde bi sorun var sanırım frame workü indirdiim de karşıma iki seçenekten oluşan bi şey çıktı birisi onar diğeri kaldır diyo onar diyorum hata veriyo kaldır diyorum yine hata veriyo sürekli hata raporu gönder seçeneği çıkıyo karşıma buradan bu frame workun kurulu oldunu düşünürek crypt loadı çalıştırma istedim ama bu sefer program sisteminizde framework yok deyip çalışmadı kafayı yemek üzereyim bana yardım edebilirseniz gerçekten çok sevinicem şimdiden teşekkür ederim

rotmaster

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xdfgdsfdasdasdsa

Tşk ederim link için bu prorami ariom ne zamandir koca internette TEk sağlam linki sen vermişin allah senden çok merssiiii :D