Rapidshare download direct 1.5

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Arkadaşlar sizinle güzel bir program paylaşmak istiyorum kullanananız varmı bilmiyorum ama RAPİDSHARE kullananlara adeta ilaç olacağını umuyorum.15 günlük deneme sürümü olan dowload direct programının avantajlarından sizlerinde faydalanmasını istedim.İstediğiniz zaman indirmeyi başlatabilme-duraklatabilme ve durdurma yapabilirsiniz kesinlikle bekleme yok indirme sınırı hiç yok inşallah beğeneceğinizi umarım.Rapidshare linklerini sorunsuz indirebiliyor.Yalnız bir sorun var oda dili ingilizce olması ama kullanımı çok basit linki kopyalayıp programın üzerindeki ADD butonuna basın linki otomatik olarak algılayacaktır sonra indirmeyi başlatabilirsiniz.İndirmek için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz::thumbup1:

http://hotfile.com/dl/24589464/a42736b/dldsetup.exe.html

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Programın resmi sitesi yokmu?

okanic

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Trojan Buldu Bende İndirmeyin

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
arkadaşlr bu programla indirmek çile denemeyin boşuna
pis.png

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
arkadaşlar bu tür programlar zararlıdır ..neden mi ? çünkü bu tarz online programlar GÜNCEL virus yapıp bilgisayarlara ağ yolu ile göndermede 1 numaradır.....güncel virus biliyorsunuz hiçbir antiviruse yakalanmıyor bir süreliğine..zaten adı üzerinde güncel...bu tür digital imzası olmayan programları kesinlikle kurmayın...

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Arkadaşlar kimseye zarar vermek istemedim kusura bakmayın sadece sizlere yardımcı olmak için böyle bir program önerdim.Ben NORTON İNTERNET SECURİTY 2010 kullanıyorum ve şu ana kadar bir virüse rastlamadım.

okanic

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Norton Dandik Ötesi Ben G-Data İle Daha Taratmadan Kendisi Buldu Zaten Bunu İçin Bide Yalanmı Soleym Yanı

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
güvenlik testi için dosyayı indiriyorum Lisanslı KAsper 2010 i.s ile taratıp sonucu söylerim.

Benim Kasper bir şey bulamadı. Dosyayı TotalScan(41 farklı anti-virüs online taraması) ile tarattım sonuçlar aşağıda.

111111t.jpg

2222222qv.jpg

Sadece PCTools bunu trojan olarak gördü. Bilgilendirme için yaptım. Garanti vermiyorum.

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
bırakın artık şu rapid i kullanmayı yaa adamlar sizi tınlamıyo

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Eset Smart Security 4 ile taradım temiz diyor. Crackli sürüm değil lisanslı.

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Arkadaşım dedi ki bunu nette paylaşma da yayılmasın.Ben de sizlerle paylaşmak istedim herşeye rağmen.Çünkü kullanıyorum ve dediklerimde yanlış birşey yok.Siz indirmeyin kullanmayın benim için problem yok:DHe şunu da söylemeden geçemeyecem virüs programları trainerleri bile virüs olarak görüyor.Yani her gördüğünüz sakallı dedeniz olmayabilir:D

amanhem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
torrent gibi bir nimet dururken rapidle uğraşmak beyhude...

beyaz gulum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
dostum galiba 15 gunluk diye baslik atmisin 15 gun sonra ne olacak bunu seriali yokmu sende. bir bilgi verirsen menmun olurum ayrica paylasim yaptigin icin tesekur ederim denemedim daha denedigimde nasilmis yazarim saygilar dostum

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
dostum galiba 15 gunluk diye baslik atmisin 15 gun sonra ne olacak bunu seriali yokmu sende. bir bilgi verirsen menmun olurum ayrica paylasim yaptigin icin tesekur ederim denemedim daha denedigimde nasilmis yazarim saygilar dostum

Beğendi iseniz programı satın almanız gerekiyor. Verilen deneme sürümü.

tarkan255

Doçent
Reaksiyon puanı
5
arkadaşlar geçenlerde öğrendiğim bir site de işinizi görür sanırım : mydownloader.net
yalnız 100mb'lık sınırınız var ve ertesi gün yeniden dolmuyo. bu yüzden hesaptaki sınır taan yaptığında yeni bir oturum açmak zorundasınız...

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Böyle programlar her zaman için sakıncalı oluyorlar güven vermiyorlar programı indirdim tarattım (Norton İnternet Secrutiry 2010 lisanslı) ilk başta virüs bulmadı sıkıştırılmış klasör olmadığı için yükleyim dedim sonra program o anda internetten benim bilgisayarıma veri aktarmak için benden izinsiz bağlantı yaptığı için norton uyarı verdi devam ettim sonra pc ye Trojen Horse attı bilgisayar yeniden başlatılması gerek dedi yeniden başlattım kendiliğinden programın ilk tarattığımda setup'ında virüs bulmamıştı yeniden başladığında virüsü ve setup'ı silmiş bağlantıları engellemiş bende yüklenen gereksiz dosyaları sildim.Böyle programlar kullanmayın arkadaşlar program belki işe yaraya bilir ama sizin pc'nizi Zombi pc olarak kullanabilirler sisteminizi yavaşlatırlar.

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
Websitesi :
Buradan resmi sayfasından indirebilirsiniz.. Şuda var resmi sayfasında :
award_softpedia.gif

Yazılımın paralı sürümünün sorunsuz çalışdığı söyleniyor..
Crackli sürümünde ise birçok kez dosyalar bozuk iniyor bir ihtimal sorunsuz dosya inmeside olabiliyor ama genelde hatalı indiriyor dosyaları..

Ayrıca çokda imkansız bir yazılım değil zaten..
bkz (rapid8.com) gibi sitelerdende hiçbir yazılım indirmeden direk rapid linkini yazıp son hız indirebiliyoruz..
Ayrıca yazılım hotfile adlı dosya indirildikçe yükleyen kişiye para kazandıran bir paylaşım sitesine yüklenmiş..
O yüzden yanlış dosya olma, eski sürüm olma, virüslü olma gibi durumlar olağandır.
İndiren herkez adama para kazanmışdır denemek isteyenler resmi sitesinden indirip en güncelini kursun..

hnl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Geçenlerde bende Rapidown adında bir yazılım denedim.Tamamen yalan ayrıca virüslü yazılım.

Rapid Share premiumsuz geçit vermiyor..

Geçenlerde arkadaşın biri anlattı;(Rapid Share şu soruyu sormuş)

-Sayın Premiumsuz kullanıcı Rapid Share aklından bir sayı tuttu bu sayı nedir?
:mrgreen:

Cambakir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
neyse olur böyle şeyler, zaten norton virüsü bulsaydı şaşardım

cemuqur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kısacası bu programdan söz edeyim.Bu program hiçbir işe yaramıyor.Kendi kullandığımdan dolayı server bilgisayarlarımda da test ettim.Ama olumlu bir sonuç göremedim.Tam bir rezalet bu programı yapan kişiyi kınıyorum.Görsel olarak çok iyi, ama Rapidshare'den bir dosya indirdiğinizde, program ile indirildiyse rar ve zipli dosyaları açmanız imkansız.