Rapidden sınırsız dosya indirin

maske500

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar aşağıdaki linkteki dosyayı indirin,izleyin ve rapidden sınırsız dosya indirin.biraz hızlı çekmişim ama kusura bakmayın artık idare edin.daha önce veren olduysa kusura bakmayın.bi de teşekkürlerinizi esirgemeyin. +rep bu ne işe yarıyo bilmiyorum ama her yerde böle diyolar.adet bozulmasın demi :d rep ne işe yarar biri bana açıklasın ayrıca yaw. :)

link:http://www.badongo.com/tr/file/12288800

cihanser

Asistan
Reaksiyon puanı
0
teşekkür:) ama birşey bulamadım ben orada . ne yaacağımı söylerseniz sevinirim

Ahmed Han

Asistan
Reaksiyon puanı
3
+rep bu ne işe yarıyo bilmiyorum ama her yerde böle diyolar.adet bozulmasın demi :d rep ne işe yarar biri bana açıklasın ayrıca yaw. :)
rep = reputation = ün, şah, itibar

"+rep" yazıldıı zaman senin mesajın için, yazan kişinin itibarını ve beğenisini kazanmışsın demek oluyor.

Paylaşım için teşekkürler...
+rep :happy:

maske500

Doçent
Reaksiyon puanı
0
teşekkür:) ama birşey bulamadım ben orada . ne yaacağımı söylerseniz sevinirim

o linke girdikten sonra sağ tarafta harfler var onları kutuya gir.enter yap.yeni bi sayfa gelir ordan dosyanızı buraya yükleyin e tıkla saniye bittikten sonra başlar

maske500

Doçent
Reaksiyon puanı
0
rep = reputation = ün, şah, itibar

"+rep" yazıldıı zaman senin mesajın için, yazan kişinin itibarını ve beğenisini kazanmışsın demek oluyor.

Paylaşım için teşekkürler...
+rep :happy:
saol valla ben şimdi şanlı bi insan mı oldum yaw.:)

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Gom player , Klite codec destekli media player classic eya internet tarayıcınız ile izleyebilirsiniz.

video için güzel bir çalışma ama dediğinden fazla hızlı anlatmışsın ama yinede güzel ;)

-erdo-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
saolun sorunu çözdüm bakalım işe yaraycak mı

maske500

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Gom player , Klite codec destekli media player classic eya internet tarayıcınız ile izleyebilirsiniz.

video için güzel bir çalışma ama dediğinden fazla hızlı anlatmışsın ama yinede güzel ;)

saolun sorunu çözdüm bakalım işe yaraycak mı
dediklerimi sırasına göre yaparsan bide 5 dakka sabredersen işin hallolur.24 beklemekten yada modem açıp kapamaktan iidir genede . :)
bu video acemiliğime denk geldi bir daha ki sefere yaparsam daha yavaş yaparım.

arex2155

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya bu eski ya rapid artık bunuda yemiyo direkt modem ip'sine bakıyor yani bi internet kafede bile 100 pcden biri download yapsın yeter 100 bilgisayarda yapamıyor ozmn

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
inşallah anlaşılır bişey olmuştur bakalım kardeş bi..

maske500

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ya bu eski ya rapid artık bunuda yemiyo direkt modem ip'sine bakıyor yani bi internet kafede bile 100 pcden biri download yapsın yeter 100 bilgisayarda yapamıyor ozmn
şu n hala kullanıyorum gayet de güzel yiyor kardeş.günde 2-3gb indiriyorum ben düşün yani.

mm87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çook sağol arkadaşım paylaşımın için +rep