Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türkçe sözlü Rap müziğin önündeki en büyük engellerden birisiniz, her 10 dedikodudan 9 u bu tarz alelacele hazırlanmış, hiç bi' derinliği olmayan forumlardan çıkıyo, moderatörden önce bi' kaç tane üye bulsan fena olmaz !
Hayır neden söz ettiğimi, sevgili forumunda '' En baba Mc kim? Oğlum Ceza daha iyi yapıyomuş! Fuat tam bi ...mış.'' hesabında Topic 'ler açıldığında anlayacaksın.
Hem nedir bu forum açma sevdası, bırakın bu işleri hiphoplife.net gibi profesyoneller yapsın, üreticilerin kendi fan siteleri yapsın. Senin o forumdan beklentin nedir Allah aşkına bana bi' izah edermisin, en iyimser ihtimal 18 yaş altı 100 tane üyeyi geçebilecek misin !? Hayır, o insanlar kendilerince yorumlar yazabilecekler mi hayır, sağdan soldan copy+paste döküman ve Multimedia' ları birbirlerine pazarlayacaklar, he sen diyosan ki benimki ego tatmini, kendimce birşeyler yapmak istiyorum, bir Blog hesabı al kendine, böylelikle tastamam-tertemiz-standart bi' platform oluşturmuş olmazmısın !? Türkçe sözlü rap müziğin sendeki karşılığını daha kaydadeğer bi' şekilde ifade etmiş olmaz mısın, insanlar yazılarının altına yorumlar eklemezler mi? ..çok boş bi' işin uğraşını veriyorsun Bro, benim dışımda herkes forumundan ötürü, destek mesajları kaydetmiş Topic 'e , ben öyle düşünmüyorum umarım bunu kaldırabilirsin !