17 Ağustos 2021 #1 我 我喜欢人 Asistan Katılım 4 Ekim 2017 Mesajlar 277 Reaksiyon puanı 75 Puanları 28 Yaş 34 Konum 安塔利亚 merhaba , bu bilgiye (basit istatistikler) nasıl öğrenilebilir aceba?
17 Ağustos 2021 #2 BilgisayarUzmani Profesör Cezalı Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 1,662 Reaksiyon puanı 640 Puanları 293 Yaş 20 Konum Aşk dediğin... Alexa'ya bağlı olarak tahminlerde bulunabilirsiniz.
17 Ağustos 2021 Konuyu başlatan #3 我 我喜欢人 Asistan Katılım 4 Ekim 2017 Mesajlar 277 Reaksiyon puanı 75 Puanları 28 Yaş 34 Konum 安塔利亚 BilgisayarUzmani dedi ki: Alexa'ya bağlı olarak tahminlerde bulunabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... detayları paylaşayım, henüz yayın edilmiş bir websitem yok yani hosting ve domain almadım .. ancak bazı tahminlerde bulunabilmek için benzer web sitelerin trafik (aylık ziyaret sayısı) nı öğrenmek istiyorum. cevabınız için teşekkürler tabi. Mesaj otomatik birleştirildi: 17 Ağustos 2021 bu arada baktım Alexa ya random bir website girdim ancak yanlış anlamadı isem aylık değilde 3 ay ve üzerindeki verileri paylaşıyorlar. güzel , kullanışlı bir araçmış. Mesaj otomatik birleştirildi: 17 Ağustos 2021 (not: farklı web sitelerine baktım ,dolayısyla üstte verdiğim son bilgi hatalı olabilir) Son düzenleme: 17 Ağustos 2021
BilgisayarUzmani dedi ki: Alexa'ya bağlı olarak tahminlerde bulunabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... detayları paylaşayım, henüz yayın edilmiş bir websitem yok yani hosting ve domain almadım .. ancak bazı tahminlerde bulunabilmek için benzer web sitelerin trafik (aylık ziyaret sayısı) nı öğrenmek istiyorum. cevabınız için teşekkürler tabi. Mesaj otomatik birleştirildi: 17 Ağustos 2021 bu arada baktım Alexa ya random bir website girdim ancak yanlış anlamadı isem aylık değilde 3 ay ve üzerindeki verileri paylaşıyorlar. güzel , kullanışlı bir araçmış. Mesaj otomatik birleştirildi: 17 Ağustos 2021 (not: farklı web sitelerine baktım ,dolayısyla üstte verdiğim son bilgi hatalı olabilir)