Öneri Rampage Kulaklıklar Hakkında

varsack

Asistan
Reaksiyon puanı
32
rampage r36 drop 7.1 - Rm-k60 drop plus mı-rgw9 comfort mu
Valorant pubg gibi oyunlar için
Veya başka Önerebileceğiniz kulaklık var mı

flowlex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biraz geç olmuş ama belki işine yarar. 3 yıldır kullanıyorum Rampage R36 Drop kulaklığı. Kulaklığın en iyi yanı kesinlikle mikrofonu özellikle çok discord sohbetlerinde bulunan biri olarak öneririm. Kendi saflığım yüzünden kulaklığın girişi ezildi ve kulaklığımı yakında değiştireceğim. Ama kullandığım dönem boyunca hiçbir sıkıntı çekmeden kullandım. Eksi olarak söyleyebileceğim şeyler şunlar:

Kulak pedleri deri değil terletmiyor evet ama kulaklığı taktığın zaman dışarıdaki sesi kesiyor tarzı bir şey asla yok. En ufak sesi duyuyorum. Kutusundan + bir çift deri ped çıksaydı güzel olabilirdi ama fiyatta artış olurdu tabi. 3 sene gibi uzun bir süre kullanımdan sonra da baya soyulma oldu her kulaklıktaki gibi.

Eğer ayar yapabilirsen belki düzelir ben çözemedim ama discordda ne zaman oyuna girsek oynadığım oyunun seslerini herkes duyuyor. Sadece oyun değil video yayın vb. de duyuluyor. Sadece müzik duyulmuyor o da çok fullemediğimden.

Kafada ağrı vb. yok uzun süre kullanıyorum 7-8 bazen 10-12 saat. Kulaklığı çıkarttığımda kulağımda ağrı oldu evet ama takarken hiç ağrı hissetmiyorum.

Başka bir kulaklık deneyimim olmadığından başka kulaklıklarda da aynı problem var mıdır bilemem ama saçımda hep iz kalıyor. Ama benim gibi sık duş alan biriysen sıkıntı yok banyoyla çözülmeyecek şey değil.