Neden önermiyorsunuzİkisini de önermem. Asus TUF H3 bakabilirsiniz.
Sorunları var diye biliyorum. Özellikle James Donkey'de driver sorunu olabiliyor. (Bilgisayarı yeniden başlatması gibi.)Neden önermiyorsunuz
Tamam James Donkey de bende okeyim drop plus konusunda sorun göremedimSorunları var diye biliyorum. Özellikle James Donkey'de driver sorunu olabiliyor. (Bilgisayarı yeniden başlatması gibi.)
Drop plus alI benceDrop Plus 400₺
James Donkey 320₺
Sizce hangisini almalıyım James Donkey almayı düşünüyordum fakat çok sorun olan varmış drop plusda sorun olan göremedim ve önerdiğiniz varmı?
Peki ne, alicak arkadas ??Drop Plus hâlâ stoklarda yok, JD ise alınmaz.
Bana gorede rampageİkisi de iyi değil ama ikisi arasından Rampage.
R36 var onu almayı planlıyorum kötü yorum göremedim.Drop Plus hâlâ stoklarda yok, JD ise alınmaz.
Peki neden önermiyorsunuz onu anlamadım bir sorunu varmıR36 Drop diyorsanız onu önermem ama normal Drop Plus ise alınabilir.
Ses yankı sorunu var. (Başka yerlerde'de önerilmez çoğunlukla.) Onun yerine Drop Plus bekleyebilirsiniz veya Asus TUF H3 bakabilirsiniz.R36 var onu almayı planlıyorum kötü yorum göremedim.
Peki neden önermiyorsunuz onu anlamadım bir sorunu varmı
Mikrofonu çok az geliyor oyuzden başka önerdiğiniz varmıSes yankı sorunu var. (Başka yerlerde'de önerilmez çoğunlukla.) Onun yerine Drop Plus bekleyebilirsiniz veya Asus TUF H3 bakabilirsiniz.
Sizin önerdiğiniz varmı stokta yokmuşDrop Plus kesinlikle.
Mikrofonu çok az geliyor oyuzden başka önerdiğiniz varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizin önerdiğiniz varmı stokta yokmuş
7.1 değil maalesefHyperX Cloud Stinger Gaming Kulaklık PC HX-HSCS-BK/NA : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
HyperX Cloud Stinger Gaming Kulaklık PC HX-HSCS-BK/NA : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
Mikrofona önem veriyorsanız bakabilirsiniz.
Eğer anakartınız destekliyorsa 7.1 yapılabilir. Eğer desteklemiyorsa bunu alırsanız içinden ses kartı çıkacaktır.7.1 değil maalesef
Çok pahalıEğer anakartınız destekliyorsa 7.1 yapılabilir. Eğer desteklemiyorsa bunu alırsanız içinden ses kartı çıkacaktır.
Rm-k5 önerir misinizEğer anakartınız destekliyorsa 7.1 yapılabilir. Eğer desteklemiyorsa bunu alırsanız içinden ses kartı çıkacaktır.
kesinlikle drop plus ama dropta alabilirsinDrop Plus 400₺
James Donkey 320₺
Sizce hangisini almalıyım James Donkey almayı düşünüyordum fakat çok sorun olan varmış drop plusda sorun olan göremedim ve önerdiğiniz varmı?
Bence biraz ekleyip dediğimi alın, R36 Drop ile fiyat farkı 40 TL.Çok pahalı
Rm-k5 önerir misiniz
Çıkarabildiğim Max fiyat o fazla vermek istemiyorum rm-k5 önerir misinizBence biraz ekleyip dediğimi alın, R36 Drop ile fiyat farkı 40 TL.
Hayır, önermem. @Yuksek RPM kullanıyormuş ama önermemiş.Çıkarabildiğim Max fiyat o fazla vermek istemiyorum rm-k5 önerir misiniz
Kullanıyorum, memnunum ama tavsiye etmem, gözlüğüm biraz temas etti diye kulak padlerinden biri biraz yırtıldı, kalitesiz yani.Çıkarabildiğim Max fiyat o fazla vermek istemiyorum rm-k5 önerir misiniz
Sizin için sordumHayır, önermem. @Yuksek RPM kullanıyormuş ama önermemiş.
Kendim Rampage RM K48 X-Coral kullanıyorum, sorunuz varsa sorabilirsiniz.
Herhangi bir sorun yaşamadım. 1 aya yakın kullanıyorum.Kullandığınız kulaklıkta bir sorununuz oldu mu peki kaç süre oldu
Sizin için sordum
İncelemede uzun kullanımda rahatsız ettiğini söylemiş böyle bir durumla karşılaştınız mı peki alicam birazdanHerhangi bir sorun yaşamadım. 1 aya yakın kullanıyorum.
Uzun kullanımda çok rahatsız etmiyor. (Eğer düzgün takarsan ağrıtmaz.İncelemede uzun kullanımda rahatsız ettiğini söylemiş böyle bir durumla karşılaştınız mı peki alicam birazdan
Tamam ilgilendiğin için çok teşekkürler senin üründen satın aldım 200eUzun kullanımda çok rahatsız etmiyor. (Eğer düzgün takarsan ağrıtmaz.)