Rammstein seven var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan N4O1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

N4O1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Rammstein'ı iyikide keşfetmişim muhteşem bir grup. Forumda başka Rammstein dinleyenler var mı acaba?

Ayrıca

Rammstein, Türkiye'de ilk kez Sonisphere Festivali kapsamında 25 Haziran 2010 tarihinde İnönü Stadyumu'nda konser vermiştir. Konserde Rammstein şovlarının klasikleşmiş ateş, patlama ve ışık gösterileri de seyirciler tarafından coşkuyla karşılanmıştır. Rammstein'ın ikincil gitaristi Paul ise "Türkiye dışarıda anlatılan gibi bir ülke değil." sözüyle Türkiye'nin apayrı bir enerjisi olduğunu söylemiştir.

Grubun şarkılarını çok seviyorum. Çoğu kişi endüstriyel metal sevmez ama yine de bir sorayım dedim
.

http://www.youtube.com/watch?v=qxUZUnRwH7s

http://www.youtube.com/watch?v=VP4qVnFP5KA

En sevdiğim şarkıları arasında bu parçalarda

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Du hast ve bir kaç şarkısını seviyorum. live da elemanın sesi çok kalın playback te daha iyi :)

10 senedir varlıklarından haberdarım :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Du hast ı bir baterist nasıl söyler videolu bi şekilde göstermek gerek, aha konudaymış baterist Enisor :D

Enisor

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ben müziğe bunlarla başladım tüm albümlerini bilirim,alternatif metalde tekdirler benim için,gitar tonları çok iyi ama düz ve basit bunu onlar da söylüyor zaten.Yeni albümü çok beğenmedim şarkım sonne,yeni albümden rammlied ve ıch .... hatırlayamadığım bir şarkısı var tavsiye edebildim,ama evde gitarda bütün şarkılarını çalın özellikle link

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Sonisphere'de izledim kendilerini. Tanz metalin kurucuları. :D Sahne şovuna önemleri oldukça fazla.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Rock denmiyor işte Metal diye geçiyor her yerde!

Endüstriyel metal

Vikipedi, özgür ansiklopedi
1.png
Kontrol edilmemiş

Endüstriyel metal; Heavy metal ve thrash metal etkileşimli çoğu zaman tekno ve synth ritimleriyle desteklenmiş bir alt metal müzik türüdür. Klavye kullanımı yoğundur ve genellikle tekdüze gitar riffleri vardır. "Industrial Metal" şeklinde yazılır.
[TABLE="class: toc"]
[TR]
[TD] Konu başlıkları

[gizle]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Gelişimi [değiştir]

Skinny Puppy ve Sister Machine Gun türün en bilinen gruplarıdır. 90'ların ilk yarısında Trent Reznor ile daha hafif denilebilecek şekilde devam ederken Godflesh ve Ministry ile sert yönünü bulmuştur. Laibach, türe katkılarının önemi büyüktür.
1990'ların ilk yarısına kadar oldukça durgun seyreden ve bir türlü hakettiği ilgiyi bulamayan tür Marilyn Manson,özellikle ve özellikle Rammstein'ın günümüze kadar artarak gelen başarılı çalışmalarıyla adeta yok olmaktan kurtulmuştur. Rammstein türü daha karanlık ve atmosferik öğelerle yorumlamıştır.
Tarzı [değiştir]

Endüstriyel metal grupları genelde kalabalıktır. Çoğu grup çift gitar kullanır ve gitarlar sample'lar ve synth'lerle desteklenir. Gitar tonları çok sert ya da melodi yüklü olabilir.
Temsilcileri [değiştir]

---------- Post added at 23:27 ---------- Previous post was at 23:27 ----------

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Rock denmiyor işte Metal diye geçiyor her yerde!

Endüstriyel metal

Vikipedi, özgür ansiklopedi
1.png
Kontrol edilmemiş

Endüstriyel metal; Heavy metal ve thrash metal etkileşimli çoğu zaman tekno ve synth ritimleriyle desteklenmiş bir alt metal müzik türüdür. Klavye kullanımı yoğundur ve genellikle tekdüze gitar riffleri vardır. "Industrial Metal" şeklinde yazılır.
[TABLE="class: toc"]
[TR]
[TD] Konu başlıkları

[gizle]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Gelişimi [değiştir]

Skinny Puppy ve Sister Machine Gun türün en bilinen gruplarıdır. 90'ların ilk yarısında Trent Reznor ile daha hafif denilebilecek şekilde devam ederken Godflesh ve Ministry ile sert yönünü bulmuştur. Laibach, türe katkılarının önemi büyüktür.
1990'ların ilk yarısına kadar oldukça durgun seyreden ve bir türlü hakettiği ilgiyi bulamayan tür Marilyn Manson,özellikle ve özellikle Rammstein'ın günümüze kadar artarak gelen başarılı çalışmalarıyla adeta yok olmaktan kurtulmuştur. Rammstein türü daha karanlık ve atmosferik öğelerle yorumlamıştır.
Tarzı [değiştir]

Endüstriyel metal grupları genelde kalabalıktır. Çoğu grup çift gitar kullanır ve gitarlar sample'lar ve synth'lerle desteklenir. Gitar tonları çok sert ya da melodi yüklü olabilir.
Temsilcileri [değiştir]

Vikipedi'nin bozulduğunun göstergesidir. Zaten Kurban'ın sayfasında Heavy Metal'i görünce anında değiştirdim.

Metal değildir. Rock'tır. Metal kadar sert değildir.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Vikipedi'nin bozulduğunun göstergesidir. Zaten Kurban'ın sayfasında Heavy Metal'i görünce anında değiştirdim.

Metal değildir. Rock'tır. Metal kadar sert değildir.
Dead, Heavy felan denmiyor zaten Tanz metal kendi tarzları.

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bir grubun her albümü aynı türde olacak diye birşey yok, hatta bir albümdeki her şarkı aynı türde olmayabilir, tartışmak anlamsız...

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
marlyn manson da iyidir yeni kesfettim bn bu turu seviyomusum be :)

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Millet her müziği Metal sanarsa işimiz zor. :) Ama senin açıklaman saçma geldi.

Saçma olan nedir?

Örnek vermek gerekirse In Flames'in Reroute to Remain albümündeki Dawn of a New Day şarkısı metal midir sence?

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Saçma olan nedir?

Örnek vermek gerekirse In Flames'in Reroute to Remain albümündeki Dawn of a New Day şarkısı metal midir sence?
Hayır. Ben Metal değil dedim sende "Herkes Metal olmak zorunda değil" gibi bir şey dedin sanırım. :)

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Evet sevilmez mi o grup benim favori şarkım; Reise reise :D

TEGİN

Profesör
Reaksiyon puanı
99
Rammstein candır :)))

Engel , reise reise , evangelion şarkıları da süperdir.Tavsiye ederim...Özellikler ENGEL...

N4O1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[TABLE="class: uiInfoTable profileInfoTable noBorder, width: 0"]
[TR]
[TD="class: data"]Tanz Metal, Industrial Metal

Facebook sayfalarında böyle yazıyor[/TD]
[/TR]
[/TABLE]