• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Ramlerin teki calismiyor

Matkapss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar 2 tane 4 GB ekran kartım var bilgisayarımın anakartı yanmıştı ikinci el sorunsuz MSI h61m-p21 b3 aldım sabah kasaya montajlarken ramlerin bir tanesini okumadı, okuyanda da 3.7 GB Ram var, Ramim bozulmusmudur. Ne sıkıntısı olabilir. tamir edilir mi?

Özgür Ç..

Dekan
Reaksiyon puanı
6,460
Çalışmayan Ramin uçlarına çok dikkat ederek bakın altın gibi yerlerde bir sıkıntı var mı diye yoksa kenarlarını silgi ile temizleyip yumuşak peçete ile üstünden geçin ve yeniden deneyin.

Matkapss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Çalışmayan Ramin uçlarına çok dikkat ederek bakın altın gibi yerlerde bir sıkıntı var mı diye yoksa kenarlarını silgi ile temizleyip yumuşak peçete ile üstünden geçin ve yeniden deneyin.
Ya hocam çok teşekkür ederim.100 liralık masraftan kurtardıniz beni. Sabah bilgisayarciya sildirdim olmadi.sizin sayenizde ben denedim oldu teşekkür ederim hocam. Ama ayrı bir sorunum daha var hocam kuzenimden 1 TB disk aldım ama htldr hatası veriyor formatmı gerekir? diski biosta görebiliyorum.