Mentor51
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 25
8gb ddr3 ramim var. İşte rust, rainbow six siege, The forest gibi oyunlar oynuyorum sizce 16 yapayım mı yoksa idare edeyim mi
Peki şöyle diyim şuan ekran kartımı değiştireceğim işlemci almazsam %30 neredeyse darboğaz oluyor ama alırsam ram alamam sence rsm mi işlemci miOyunlarda drop değilde bir akıcılık yoksa ram'den dolayıdır ram'in ne kadar kullanıldığını takip edebileceğiniz programlar var 6gb üstünü kullanıyorsa ram almak akıcılık sağlıyacaktır.
MSI afterburner indirme linki: http://download.msi.com/uti_exe/vga/MSIAfterburnerSetup.zip
Çok teşekkür ediyorum gtx 1660 ti alıcaktım i5 4570 işlemcim vardı 1000tl ye hangi işlemci önerirsinÖyle bir durumda tabikide işlemci daha iyi olucaktır anlık drop yemek çok sinir bozucu yerlere kadar gelebilir özellikle karşınıza düşman çıktığı an sonra senin ben PC gibi tahhh...
Anakartım sıkıntı çıkarmıyor diye biliyorumÖyle bir ekran kartını beslemek için daha güncel bir işlemci lazım onun içinde anakartı değişdirmek zorundasınız yapıldı diyelim bu başka oyunlara yöneliceksiniz veya şimdi ki oyunlarda ram sorunu çekeceksiniz.
1150 ye uyan ve darboğaz yapmayacak bir işlemci var mıdırSuan ki 4570 işlemci 1150 soketine sahip yeni nesil işlemciler ise 1151 300series ve 2066 soketlerine sahip.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tabiki anakartı değiştirme fikrine girerseniz Intel önermiyorum AMD tarafı daha hesaplı ve güçlü olacaktır.
kardeşim ne kadar teşekkür etsem azıdr çok sağ olİ7 4nesil bir şey bulabilirsiniz 4770k güzel bir seçenek olabilir.
hocam çok pahalı baktım ama bütçem yetmez daha uygun yok muİ7 4nesil bir şey bulabilirsiniz 4770k güzel bir seçenek olabilir.
1500tl bütçem vardır max 1650Anakartınız ve bütçeniz nedir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İ7 4nesil herşey sizin anakarta uyumlu hangisi uygun geliyorsa alabilirsiniz oyunu yüksek ayarlarda oynarsanız darboğaz yapacak bir işlemci değil altaki linklerdeki tüm işlemcilere bakabilirsiniz.
![]()