Merhaba arkadaşlar evde boş duran samsung s4 telefonun var telefonu açtım görev yöneticisinde 2gb ram olduğunu ancak 1.5 kullanıldığı yazıyor bende ram temizlemeye çalıştım bütün programları denedim ancak fayda olmadı bu sorunu nasıl çözebilirim ?
ram temizleme sağlıklı bir şey değildir. Açık olan sistem uygulamaları kapatır (yada yavaşlatırsa) telefonun donma şansı olur. Format atıp deneyebilirsiniz ama olmazsa zaten android için gereken miktardır rami temizlemek yavaşlamasına sebep olur.Merhaba arkadaşlar evde boş duran samsung s4 telefonun var telefonu açtım görev yöneticisinde 2gb ram olduğunu ancak 1.5 kullanıldığı yazıyor bende ram temizlemeye çalıştım bütün programları denedim ancak fayda olmadı bu sorunu nasıl çözebilirim ?
RAM temizliğinde Google vs. gibi çoğu sistem uygulamaları kapanmaz. Öyle yavaşlama gibi bir şey de olmaz. Onlar her zaman çalışır halde çünkü sizin bir müdahaleniz olamaz. Zaten olsa o uyg. arka plan kullanımlarını kısıtlayabilirdik.ram temizleme sağlıklı bir şey değildir. Açık olan sistem uygulamaları kapatır (yada yavaşlatırsa) telefonun donma şansı olur. Format atıp deneyebilirsiniz ama olmazsa zaten android için gereken miktardır rami temizlemek yavaşlamasına sebep olur.