hocam kafama takılan pc 2933 mhz desteklerken üretici firma neden 3200 mhz koyar . anakartın desteklediği mhz miktarından fazla koyulması performansı vs düşürmezmi?hocam sadece 1 tane 8 gb ram alacaksan elinde olan ''Samsung M471A1K43DB1-CWE'' Ramden bir tane daha al, bu sayede hem ramlerini çift kanal kullanırsın hemde ram hafızan artmış olur faydasını da görürsün. ayrıca anakart desteklermi şöyle olurmu gibi bir dertten de kurtulursun.
hocam o olayda işlemci etkiliydi herhalde ( tam bilmiyorum fakat) anakartın üstündeki diğer takılı şeyler ramlerin mhz kalitesini artırıyor anakartın 2933 mhz destekliyorsa 2. rami taktığın zaman ikiside 2933 mhz gözükebilir ama dediğim gibi o konuyu tam bilmiyorumhocam kafama takılan pc 2933 mhz desteklerken üretici firma neden 3200 mhz koyar . anakartın desteklediği mhz miktarından fazla koyulması performansı vs düşürmezmi?
bu arada anakart modelinde belki hızaşırtma yapılabilen bir anakartdırhocam kafama takılan pc 2933 mhz desteklerken üretici firma neden 3200 mhz koyar . anakartın desteklediği mhz miktarından fazla koyulması performansı vs düşürmezmi?
Uyum olayını ,farklı bi ramde kimse garanti veremez. Ancak yeni nesil makinalarda,anakartlar pek seçici olmuyor. Kingston da uyum sorunu ,fazla çıkartmayan bi markadır.hocam orjinali çok uçuk fiyatlardaymış.bu özellikte farklı marka olması performansı çok etkilermi?
bu sizce uyumlumudur?
hocam beni de bir aydınlatır mısınız acaba, ramlerin olduğundan fazla MHz'li gözükmesi nasıl oluyor, şimdiden teşekkürlerUyum olayını ,farklı bi ramde kimse garanti veremez. Ancak yeni nesil makinalarda,anakartlar pek seçici olmuyor. Kingston da uyum sorunu ,fazla çıkartmayan bi markadır.
Olduğundan fazla görünmez. Başka bi şeymi ifade etmek istedin.hocam beni de bir aydınlatır mısınız acaba, ramlerin olduğundan fazla MHz'li gözükmesi nasıl oluyor, şimdiden teşekkürler
yok hocam, ifade ettiğim şey yanlışmış şimdi öğrenmiş oldum teşekkür ederimOlduğundan fazla görünmez. Başka bi şeymi ifade etmek istedin.