Ram Sorunsalı

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Arkadaşlar merhaba iyi forumlar.
Geçenlerde pc toplamıştım kingston 8gb hyperx fury black 2133Mhz tek modül ram almıştım. Ürünümüz bu
http://www.vatanbilgisayar.com/kingston-8gb-hyperx-fury-black-ddr4-2133mhz-cl14-pc-ram.html
Sorunumuz ise istanbul içi elden alabileceğim bir yer bulamadım çoğu yerde stokta yok. Bu ram modelinin kodu HX421C14FB/8
Şimdi ben bu ramin yanına aynı özelliklerdeki ama ürün kodu farklı olan bu rami alıp taksam uyum sorunu yaşarmıyım ?
Kingston HyperX Fury 8GB 2133MHz DDR4 Ram HX421C14FB2/8 Fiyatı

Reaksiyon puanı
10,315
Güzel Türkçemizi 'sal'lara bindirip sellere kaptırdın kardeşcağız! :)

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Hocam önerin için teşekkür ederim ancak internet üzerinden çok fazla alışveriş yapmama rağmen önerdiğiniz siteye nedense hiç kanım ısınmadı. Daha öncede hiç alışveriş yapmadım bu nedenle o seçenek benim gözümde hiç yok. Tekrardan teşekkürler.
Lütfen internetten alışveriş yaparken korkmayın. Artık yıl olmuş 2016, millet gıda alışverişlerini bile internetten yapıyor. İnternet alışverişleri yüzünden artık yerel firmalar batıyor. İnternetten dolandırıcılık artık tarihe karıştı. Ayrıca verdiğim site %100 güvenilir. Güvenilir olmayan site kalmadı artık elinizi korkak alıştırmayın. Keşke böyle dolandırıcılıklar bana gelsede tazminattan parayı indirsem cebe ama kimse yapmıyor bunu anlatabiliyorumdur umarım.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Lütfen internetten alışveriş yaparken korkmayın. Artık yıl olmuş 2016, millet gıda alışverişlerini bile internetten yapıyor. İnternet alışverişleri yüzünden artık yerel firmalar batıyor. İnternetten dolandırıcılık artık tarihe karıştı. Ayrıca verdiğim site %100 güvenilir. Güvenilir olmayan site kalmadı artık elinizi korkak alıştırmayın.
Hocam dediğim gibi internet üzerinden alışveriş konusunda sıkıntım yok gönül rahatlığıyla herşeyi alıyorum ancak önerdiğiniz siteyi tercih etmiyorum. Alakasız olacak ancak her kuaföre kendinizi emanet etmezsiniz nerde iyi hissediyorsanız oraya gidersiniz. Bende gittigidiyor konusunda bu noktadayım umarım açıklayıcı olmuştur.
Ayrıca ürünü kısa sürede diğer yerlerde bulamaz isem bu seçeneği değerlendiricem.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Hocam dediğim gibi internet üzerinden alışveriş konusunda sıkıntım yok gönül rahatlığıyla herşeyi alıyorum ancak önerdiğiniz siteyi tercih etmiyorum. Alakasız olacak ancak her kuaföre kendinizi emanet etmezsiniz nerde iyi hissediyorsanız oraya gidersiniz. Bende gittigidiyor konusunda bu noktadayım umarım açıklayıcı olmuştur.
Ayrıca ürünü kısa sürede diğer yerlerde bulamaz isem bu seçeneği değerlendiricem.
Ben neredeyse her gun o siteden alisveris yapiyorum ama tercih sizin yinede.

CrazyGuardian

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Lütfen internetten alışveriş yaparken korkmayın. Artık yıl olmuş 2016, millet gıda alışverişlerini bile internetten yapıyor. İnternet alışverişleri yüzünden artık yerel firmalar batıyor. İnternetten dolandırıcılık artık tarihe karıştı. Ayrıca verdiğim site %100 güvenilir. Güvenilir olmayan site kalmadı artık elinizi korkak alıştırmayın. Keşke böyle dolandırıcılıklar bana gelsede tazminattan parayı indirsem cebe ama kimse yapmıyor bunu anlatabiliyorumdur umarım.
online alışveriş güvenliği arttırldığı için artık dolandırıcılar 10sene univ okumus muhendisleri yuksek tahsilli emeklileri alttan polis sireni tellsiz efekti verip kandırıyorlar :D hemde 300-500tl için değil 100milyarlar falanfilan :)

Demem oki güvenmiyor olabilirsiniz bunada çare var dostlar gittigidiyor sahibenden gibi sitelere ''GET' mod olayı var teslim aldıkdan sonra parayı onayla diyorsun :) yani hıyar çıktı çöp çıktı olayı olmaz :))

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Ben neredeyse her gun o siteden alisveris yapiyorum ama tercih sizin yinede.
Yarın siparişini vericem sizin ısrarlı güvenceniz sayesinde ayrıca fiyat olarak daha uygun. Ürün elime ulaşınca burdan haber veririm ayrıca anakartta hangi slota takmam gerektiği konusunda bilgi sahibi değilim o konuyuda masaya yatırırız hocam.

Reaksiyon puanı
10,315
Bence kelime seçimlerine takılıp kelimeler arasında kaybolmamak lazım diye düşünüyorum.

Seçim eşitler arasında yapılan tercihtir, bozuklar arasında değil.
Neyse boşver, takıl gönlünce yeğenim, bizim gibi kelaynakların ıstırabını duyacak kimse yok zaten.

CrazyGuardian

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Dayı hiç farketmedim ama arkadaş sorunsala(şüpheye) düşmüş :D
Dayı boşver ya adam belki sellerle mutlu oluyor :D

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Yarın siparişini vericem sizin ısrarlı güvenceniz sayesinde ayrıca fiyat olarak daha uygun. Ürün elime ulaşınca burdan haber veririm ayrıca anakartta hangi slota takmam gerektiği konusunda bilgi sahibi değilim o konuyuda masaya yatırırız hocam.
Anakart marka model verir misiniz ?

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Anakart marka model verir misiniz ?
Msi B150 GAMİNG M3

Şu an ram anakart üzerinde dımm2 slotuna takılı resimde görüldüğü gibi.
eefb922c123b34c2c56df685a754feb5.jpg

Reaksiyon puanı
10,315
Dayı hiç farketmedim ama arkadaş sorunsala(şüpheye) düşmüş :D
Dayı boşver ya adam belki sellerle mutlu oluyor :D

Bak sen bile yanlış anlamışsın yeğenim, 'sorunsal' şüphe değil, doğrudan "sorun" "problem" demek. Lakin peşine 'sal' takınca mananın kimyası bozuluyor işte... Bu konuda sayfalarca şeyler yazardım ya yeri burası değil.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Bak sen bile yanlış anlamışsın yeğenim, 'sorunsal' şüphe değil, doğrudan "sorun" "problem" demek. Lakin peşine 'sal' takınca mananın kimyası bozuluyor işte... Bu konuda sayfalarca şeyler yazardım ya yeri burası değil.
Üstad bu konuda senin kadar bilgi sahibi değilim. Benim için "sorunsal" kelimesi sorun veya problem anlamlarını çağrıştırıyor. Nedeni ise bugüne kadar yeterli bilgiyi alamamış veya almamış olmam. Bu konuda bilgi sahibi olduğunuz aşikar ve bilgilendirme yapmanız da hoş bir durum. Ancak doğru platform burası değil. Bu forumun amacını da açıklamama gerek yoktur diye düşünüyorum. O nedenle bu konudaki bilgi ve deneyimlerinizi aktarmak için uygun platformları tercih etmenizi tavsiye etmekle birlikte konunun içeriğindeki "sorunsala" herhangi bir çözümünüz veya öneriniz yoksa konuyu sonlandırmanızı rica eder iyi forumlar dilerim.

Reaksiyon puanı
10,315
Üstad bu konuda senin kadar bilgi sahibi değilim. Benim için "sorunsal" kelimesi sorun veya problem anlamlarını çağrıştırıyor. Nedeni ise bugüne kadar yeterli bilgiyi alamamış veya almamış olmam. Bu konuda bilgi sahibi olduğunuz aşikar ve bilgilendirme yapmanız da hoş bir durum. Ancak doğru platform burası değil. Bu forumun amacını da açıklamama gerek yoktur diye düşünüyorum. O nedenle bu konudaki bilgi ve deneyimlerinizi aktarmak için uygun platformları tercih etmenizi tavsiye etmekle birlikte konunun içeriğindeki "sorunsala" herhangi bir çözümünüz veya öneriniz yoksa konuyu sonlandırmanızı rica eder iyi forumlar dilerim.

Kusura bakma kardeşim, hakkını helal et. Aslında tek bir hatırlatma haricinde yazmak, uzatmak gibi bir amacım, niyetim yoktu. Ne ki arkadaşımız yazınca cevap vermek durumunda kaldım. Sizi kırdımsa özür dilerim. Kesinlikle haklısınız, yeri burası değil elbette. Tamamdır. :)