Kuzeyyyy41
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 12
Ram eklersem pc nin isinma hizi yavaslar mi
Daha az isinir mi
Daha az isinir mi
İsinma olmaz mi az da olsaIsınmaya fayda etmez ama donma takılmalar filan azalır bildiğim kadarıyla.
Tabi ki ram alanı daha fazla olacağı için pc kendini kasmaz.Çok küçük farklar olabilir.İsinma olmaz mi az da olsa
Yok ram in ısınmayla alakası yok ısınma için termal macunu değiştirtebilirsiniz.İsinma olmaz mi az da olsa
Ozellikle oyunlarda fark olsun istiyirumTabi ki ram alanı daha fazla olacağı için pc kendini kasmaz.Çok küçük farklar olabilir.
Evet fark edecektir.Ozellikle oyunlarda fark olsun istiyirum
SagolunEvet fark edecektir.
Peki en kac gb olmaliSagolun
Şuanlık 8 GB yeterli.Sagolun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki en kac gb olmali
Benim ki laptopIsınmayla alakası yok , onun için kasaya fan eklemek gerekir. Rami de çiftlersen çift kanal çalışacağı için güzel bir fps artışı elde ederin
Fps artisi 20 30 artar miIsınmayla alakası yok , onun için kasaya fan eklemek gerekir. Rami de çiftlersen çift kanal çalışacağı için güzel bir fps artışı elde edersin
O zaman bir macun değişimi yap , muhtemelen yapmamışsındır gibime geliyor. İcinide bir temizle. Hala yüksek kalıyorsa soğutucu alırsın.Benim ki laptop
HayırBenim ki laptop
Fps artisi 20 30 artar mi
TamamdirO zaman bir macun değişimi yap , muhtemelen yapmamışsındır gibime geliyor. İcinide bir temizle. Hala yüksek kalıyorsa soğutucu alırsın.
Oyunun rami ne kadar kullandığı önemli, bende yakın zaman içerisinde yükselttim. Eskiden Rami fazla kullanan oyunda aldığım Fps ile arasında 2-5 Fps arası bir değişim oldu. Ama bu değişim her oyun için geçerli değil rami az kullanan oyunlarda değişim olmadıBenim ki laptop
Fps artisi 20 30 artar mi
Tek 8 GB’ın mı yeterli olduğunu söylediniz, yoksa 8 GB daha eklemenin mi?Şuanlık 8 GB yeterli.
Tek 8 GB’ın mı yeterli olduğunu söylediniz, yoksa 8 GB daha eklemenin mi?