Hocam bu sisteme yatırım yapmak ölü yatırım olur.Hocam işlemciye ve anakarta uygun en yüksek performans alabileceğim ekran kartı bulunur mu?
Vayy forumda ne kadar Samsunlu varmış yaHocam haklısınız. Toplama masaüstü pc bakıyorum o zaman. Zamanınız varsa sahibinden de samsun içi oyun için alınabilecek 1500 tl civarı 2. El toplama pc linki atabilir misiniz? Gta 5, cs go açabilsin.
Sende mi SamsunlusunVayy forumda ne kadar Samsunlu varmış yaSahibinden i kesinlikle önermiyorum bilgisayar konusunda.Yalan dolan hor kullanılmış ürünler satıyorlar.
EvetSende mi Samsunlusun
Hocam 2. ele girmeyin şöyle bir bilgisayar alın temiz temiz kullanın.Bana 2. El toplama pc bul Atakum'dayım ben. Neredeysen gelip alırım![]()
Oynatır ama öyle yüksek ayarlar beklemeyin.Orta ve düşük arası oynarsınız.Eğer böyle bir ürünü alabilirsen daha iyi oynarsın.Saol hocamGta 5'i full çözünürlükte oynatır umarım.
Hocam fiyat uygun. Bu marka bir pc olsaydı fiyatı ne olurdu?Oynatır ama öyle yüksek ayarlar beklemeyin.Orta ve düşük arası oynarsınız.Eğer böyle bir ürünü alabilirsen daha iyi oynarsın.
1008-M1050-33/Intel G3930/MSI GTX 1050 2GT OC/8GB DDR4/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
2600 TL den aşağı olmazdı.Hocam fiyat uygun. Bu marka bir pc olsaydı fiyatı ne olurdu?
Oynatır ama öyle yüksek ayarlar beklemeyin.Orta ve düşük arası oynarsınız.Eğer böyle bir ürünü alabilirsen daha iyi oynarsın.
1008-M1050-33/Intel G3930/MSI GTX 1050 2GT OC/8GB DDR4/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
Tam olarak monitör için bütçe nedir?Hocam bu pc ye uygun ucuz ve kaliteli monitör linki atar mısın? Şu anda kullandığım Samsung SyncMaster 788DF/793DF(X)/793MB bu pc ye yakışmaz
Viewsonic VA2261 21.5" 5ms (Analog+DVI) Full HD Led Monitör FiyatıHocam bir şey diyemem çünkü monitör fiyatlarından haberim yok. Tek istediğim 15 - 17 inc arası 1080p çözünürlükte olsun, hemen bozulmasın extra özellik aramıyorum.
Benim attığım yeterli olacaktır.