Rahat değilim üç senedir karakter değişimi yapıyorum.

langame19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Hâlâ nasıl bir karaktere bürünebileceğime karar veremedim. 3 senedir farklı karakterlerle yaşadım, sanki ben değilim de benim yerime başka biri yaşıyormuş gibi hissediyorum. Her şeyi kafaya taktığımdan olsa gerek ki, bir türlü mutlu olamıyorum. Ayrıca bu duruma alışacak olduğumda bile yeniden olay başa dönüyor. Eskiye dönmeye çabalıyorum. Bu karakterde neden yaratıldım, anlamsızım. Bir hiçim sanki. İnsanlar benden nefret ediyor. Beni anlayan neredeyse yok. Bir ikiz arkadaşım var adam akıllı, onlar bile herkes kolay anlaşıp sevilen insanlar. Onların düşüncesi de benim değiştiğim kanaatinde. Yeni bir okula gitsem bile aynı sorunu yaşıyorum. Buna çözüm yok gibi.

Son düzenleyen moderatör:

Gökçe Asena

Profesör
Reaksiyon puanı
2,127
Yalnız karakter değişim göstermez. Ruh hali değişkenlik gösterir. Bulunduğunuz ortama göre değişim gösterirsiniz. İnsan kafasındaki kurgularla yaşar bir müddet. Olmak istediğin rolü oynarsın, sonra yetmez farklı deneyim yaşamak istersin. Ama dikkat edilmelidir ki telafisi olmayan hatalara düşmememiz gerekir. Farkında değiliz ama hep kendimiz için çalışıyoruz ama yanımızda olup bitenleri hesaba katmadan bir müddet devam ediyoruz. Taa ki aşırı hız yapınca...

Kendine sağlam bir kriter koy. Ve ona devam et.

inhuman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
sen yaratmak istediğin karakterler değilsin. Sen "karakter arayan kişisin". Senin gerçeğin ve asıl karakterin bu.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Gerçekten boş yani, keyfine bak. İçinden nasıl geliyorsa öyle davran.

Narrator

Asistan
Reaksiyon puanı
72
Bende bir sorun var. Düşünme yetimi kaybettim, 2 yıldır böyleyim. Aptallaştım. Bu yazıları yazarken bile saçmalıyorum. Doğru düzgün cümle kuramıyorum. Kendimi çok ezik görüyorum.

alpacino_34

Profesör
Reaksiyon puanı
497
Her otu çiçeği kafanıza takmayın saygılı dürüst ol düzelirsin yaş kaç bu arada?